Answer:

**Answer:**

We have to find the value of without division.

We have to convert into simplest form

**To convert into simplest form, Find the hcf of 1.016 and 4.064 and than divide the numerator and denominator by hcf**

The hcf of 1.016 and 4.064 is 1016

=

{We can remove the decimals directly if numerator and denominators are like decimals}

Divide Numerator and denominator by 1016

=0.25

The answer is 0.25

**Hence we get 0.25 without by actual division.**

Answer:
When you round each value to a whole number, it will equal 1/4 (a fourth) which is then simple math. (1/4=0.25)

butterfly has a wingspan of 66 millimeters and a height of 6 centimeters which is greater its wingspan or its height

Boris is ordering supplies for his company. He ordered 20 boxes of pencils and 32 boxes of pens. What is the ratio of boxes of pens ordered to boxes of pencils ordered? Please reduce your answerA. 8:5B. 16:10C. 32:20D. 9:3

What is 8/10 as hundredths in fraction form and decimal form?

Round 2.408 to the nearest hundredth

What are all of the powers of 3 in range 3 to 1000

Boris is ordering supplies for his company. He ordered 20 boxes of pencils and 32 boxes of pens. What is the ratio of boxes of pens ordered to boxes of pencils ordered? Please reduce your answerA. 8:5B. 16:10C. 32:20D. 9:3

What is 8/10 as hundredths in fraction form and decimal form?

Round 2.408 to the nearest hundredth

What are all of the powers of 3 in range 3 to 1000

so 1 mile per 3 minute or

1 times 20=20

3 times 20=60

20 miles in 60 minutes or

20 miles per hour

20 mph with wind

4 mins agains the wind

multiply 15

15 miles per hour agains the wind

so d=st

distances are the same

d=st

20mph with the wind

20=wind+real speed

15mph agains the wind

15=real speed-wind

20=w+rs

15=-w+rs

add together

35=2(rs)

divide 2

real speed=17.5

1 times 20=20

3 times 20=60

20 miles in 60 minutes or

20 miles per hour

20 mph with wind

4 mins agains the wind

multiply 15

15 miles per hour agains the wind

so d=st

distances are the same

d=st

20mph with the wind

20=wind+real speed

15mph agains the wind

15=real speed-wind

20=w+rs

15=-w+rs

add together

35=2(rs)

divide 2

real speed=17.5

**Answer:4**

**Step-by-step explanation: ****2 + 2 is 4 minus 1 thats 3 quik maffs**

**Answer:**

UM this is a dumb question but the answer is 4......

~QueenSupreme aka Black-Rose♥

100 to the second power

Ans.5) you can re-write 3 3/10 as 33/10

Now, you have to find two numbers whose sum would be 33/10.

Try to fix the denominator, and change numerator...like

it would be 13/10 + 20/10 or 15/10 + 18/10.Ok..

You can do your 6th ques. in same manner.

Did you understand?Or not??

x^2 + 12 = 7x

x^2 - 7x + 12 = 0

(x - 3)(x - 4) = 0

x - 3 = 0 or x - 4 = 0

x = 3 or x = 4

x^2 - 7x + 12 = 0

(x - 3)(x - 4) = 0

x - 3 = 0 or x - 4 = 0

x = 3 or x = 4

value=amount times cost per unit

paper=10 times 0.55

pencils=6 times 0.75

she bought 10 paper and 6 pencils

cost=10*0.55+6*0.75=$10.00 total

paper=10 times 0.55

pencils=6 times 0.75

she bought 10 paper and 6 pencils

cost=10*0.55+6*0.75=$10.00 total

0.55 x 10= $5.50

0.75 x 6= $4.50

total is $10.00

0.75 x 6= $4.50

total is $10.00