Answer: Just subtract 'y' from each side of the equation. Then it says x-y = z .

## Related Questions

Bought computer for \$500. Marked down \$50. Plus a 25% discount off original price. What is the original price?

so 500+50=550

550=25-100=75%

550=75%
multiply both sdies yb 4
2200=300%
divide by 3
733.333=100%

the origonal price=\$733.33
500 + 50 = 550
500 is 25% of what number?
2000 + 550 = 2550 dollars

What's a times b if it =29

You know that a=5 and a*b is 29. that means that 5b=29. divide by five and you're done! your answer is 5.8!

hope that helps! :)
A=29 B=1 what ever you multiply by one is the answer

Right △ABC has coordinates A(-7, 3), B(-7, 10), and C(-1, 3). The triangle is reflected over the x-axis and then reflected again over the y-axis to create △A'B'C'. Which are the coordinates of vertex A'?

X-axis = A (-7,-3) B (-7,-10) C (-1,-3) first they changed to the x-axis which is this. Just so you know on the x-axis the x-axis stay and the y-axis changed which is this.
When they reflect again on the y-axis the verter of A' is
On the y-axis the y- axis doesnt change but the x-axis changed.
Hope this help!

What are two forms for 50,000+3,000+700+5

53,705 and Idk the other one but I will come back to you on this

A total of 60 students in Brooke's school are taking a spanish class this year. This is 25% more than the number of students who take a spanish class last year. Is the answer 45 or 48? Why?

Number of students taking Spanish class this year in Brooke's school = 60
Percentage increase in the number of students
taking Spanish class from last year = 25%
Then
Number of students that are taking Spanish
class more than last year = 25/100 * 60
= 15
Then
The number of students that took Spanish class last year = 60 - 15
= 45 students
So the number of students that took Spanish class last year was 45. I hope the answer is clear to you and the procedure is also easy for you to understand.

There are 2/5 as many vans as cars and 2/3 as many vans as motorbikes in a parking lot. What is the ratio of the number of vans to the total cars and motorbikes?

The ratio of the number of vans to the total cars and motorbikes is 1/2

### What is the ratio?

It is described as the comparison of two quantities to determine how many times one obtains the other. The proportion can be expressed as a fraction or as a sign: between two integers.

The unitary method is a method for solving a problem by the first value of a single unit and then finding the value by multiplying the single value.

We are given that There are 2/5 as many vans as cars and 2/3 as many vans as motorbikes in a parking lot.

Then we have to add 2+2 = 4

then put that over 5+3 = 8

The ratio would be;

4/8

Now simplfy as 1/2 or 1:2