What is a good comparison of the estimated sum and the actual sum of 7 9/12+2 11/12

Answer: 10 8/12 because you get an improper fraction when you add 9/12 and 11/12 (20/12) so you see how many times 12 goes into 20 which is only once. you see how many are left over from when you take 12 from 20. then you have you fraction which is 8/12. now you have to add the numbers which is 7+2=9 but 12 goes into 20 once so you add 1 to your number to make it 10. That's the answer, 10 8/12.

Related Questions

16 is 25% of what number

16 is 25 percent of 64

What is percentage?

A percentage is a portion of a whole expressed as a number between 0 and 100 rather than as a fraction.

Given that, 16 is 25% of what number,

Let the number be x,

Using the concept of percentage,

25 percent of x = 16

25% × x = 16

25 / 100 × x = 16

x = 16 × 100 / 25

x = 1600 / 25

x = 64

Hence, 16 is 25 percent of 64.

brainly.com/question/29306119

#SPJ5

64
The easiest way to do this is to to multiply 16 by 4, because there are 4 25% in 100%. hope i explained it ok

Solve this equation
aj+j-a=f+j-f²
if a is 13 and j is 13 and f is 7

Since you're given all the variable values, we can't really "solve" the equation.  However, we can plug the given values in and see if they work!

Substituting in the given values, we have:
13*13+13-13=7+13-49

This is equal to:
169=-29

This is clearly not true, so the given values for the variables do not solve the equation.

This is what I see 13*13+13-13=7+13-7^2

13*13+13-13=7+13-49

This is clearly false.

if you were techincally trying to solve it :D

(13)(13)+13−13

=169+13−13

=182−13

=169

the answer is 10 quarts hope it helped

Tina takes karate classes every Tuesday and Thursday class is 55 minutes long how many hours of class would you have in 3 weeks

Tina takes Karate classes every Tuesday and Thursday. The classes are 55 minutes long.

Take the 55 minutes and multiply that by 2 {2 represent Tuesday and Thurdsday} 55 x 2 = 110. Tina takes Karate classes for 110 minutes each week. Take the 110 and multiply that by 3 {3 represent the 3 weeks}. 110 x 3 = 330. 330 minutes is 5 hours and 30 minutes.

Tina's total hours of Karate in 3 weeks is 5 hours and 30 minutes.
1. 55 + 2(Tuesday and Thursday) 110 Tina takes it 3 weeks 110 times 3=330/60(hours) =5.5=5 hours and 30 minutes Hope this made sense and helped

Sebastian wrote 24 1⁄5 pages of his novel on Saturday and 39 1⁄8 pages of his novel on Sunday. How many more pages did he write on Sunday?

14 37/40

Step-by-step explanation: