Answer:
The answer is 1.5x3 which is 4.5 i am pretty sure.

Yolanda deposits $300 per month in an account with an APR of 6%, while Zach deposits $3600 at the endeach year in an account with an APR of 6%.The balance in Yolanda's saving plan after 14 years was $

Hi Thx I'm new here

HELP it's a maths question worth 4 marks

Write two ways to make 15

A bag contains 2 white marbles and 7 purple marbles. Two marbles are drawn at random. One marble is drawn and not replaced, then a second marble is drawnA. What is the probability of selecting a purple marble and then a white marble? B. What is the probability of selecting 2 white marbles? C. Is there a greater chance of selecting 2 white marbles in a row or 2 purple marbles in a row? Show your work! Hallie is trying to win the grand prize on a game show. Should she try her luck by spinning a wheel with 6 equal sections labeled from 1 to 6 and hope she gets a 5, or should she roll two number cubes and hope she gets the same number on both cubes. Show your work?

Hi Thx I'm new here

HELP it's a maths question worth 4 marks

Write two ways to make 15

A bag contains 2 white marbles and 7 purple marbles. Two marbles are drawn at random. One marble is drawn and not replaced, then a second marble is drawnA. What is the probability of selecting a purple marble and then a white marble? B. What is the probability of selecting 2 white marbles? C. Is there a greater chance of selecting 2 white marbles in a row or 2 purple marbles in a row? Show your work! Hallie is trying to win the grand prize on a game show. Should she try her luck by spinning a wheel with 6 equal sections labeled from 1 to 6 and hope she gets a 5, or should she roll two number cubes and hope she gets the same number on both cubes. Show your work?

**Answer:**

226.2

**Step-by-step explanation:**

32.5+42.9=75.4

75.4*3=226.2

226.2 is the answer.

-3x from both sides so it looks like 2x=20 and divide by 2 and x=10

2/3 times 3/2 equals 1.

2/3*x=1

Find the number which is x

2/3x=1

Multiply both sides by 3/2 to get x by itself

2/3x(3/2)=1(3/2)

Cross out 2 and 3. Divide by 2 and 3. Then becomes 1*1*1*1*x=x

x=1(3/2)

pretend that there is a denominator for 1 which is 1

x=1/1(3/2)

Multiply the numerators together

1*3=3

Multiply the denominators together

1*2=2

Answer:

x=3/2

so since each player is dealt 5 cards

ratio of cards per player is 5:1

so if 3 players

5 times 3=15 cards

4 players=4 times 5=20 cards

5 players=5 times 5=25 cards

6 players=6 times 5=30 cards

ratio of cards per player is 5:1

ratio of cards per player is 5:1

so if 3 players

5 times 3=15 cards

4 players=4 times 5=20 cards

5 players=5 times 5=25 cards

6 players=6 times 5=30 cards

ratio of cards per player is 5:1

since each palyer gets 5 cards each then 3 people is 15 cards & 4 people is 20 cards & 5 people is 25 cards and 6 people is 30 cards all together so there will be 30 cards all together 3:15 4:20 5:25 6:30

g. 60,488 rounded to the nearest ten thousand is

h. 80,801 rounded to the nearest ten thousand is

i. 897,100 rounded to the nearest ten thousand is

j. 880,005 rounded to the nearest hundred thousand is

k. 545,999 rounded to the nearest hundred thousand is

l. 689,114 rounded to the nearest hundred thousand is

**Answer:**

**e. 65,000**

**f. 99,000**

**g. 60,000**

**h. 80,000**

**i. 900,000**

**j. 900,000**

**k. 500,000**

**l. 700,000**

**Step-by-step explanation:**

Since, when we round a number to the **nearest thousand **then we check the digit at **hundred place**,

If the hundred place digit is less than 5 then the number is rounded to previous thousand,

If the digit is 5 or more than 5 then the number is rounded to next thousand,

So, 65,124 ≈ 65,000

99,451 ≈ 99,000

The above procedure is follow in rounding both nearest ten thousand and hundred thousand,

But, in rounding nearest ten thousand and hundred thousand we check thousand place digit and ten thousand place digit respectively,

Hence, 60,488 ≈ 60,000

80,801 ≈ 80,000

897,100 ≈ 900,000

880,005 ≈ 900,000

545,999 ≈ 600,000

689,114 ≈ 700,000

e. 65,000

f. 99,000

g. 60,000

h. 80,000

I. 900,000

j. 900,000

k.500,000

l. 700,000

f. 99,000

g. 60,000

h. 80,000

I. 900,000

j. 900,000

k.500,000

l. 700,000

**Answer:**

**x = 122° **

**w = 90°**

**Step-by-step explanation:**

x + 58° = 180°

[Sum of linear pair of angles measure 180°. If the pair is a set of two angles then the angles of this linear pair are called as Supplementary angles]

x = 180° - 58°

x = 122°

Similarly, w + 90° = 180°

w = 180° - 90°

w = 90°

Therefore, values of each variable are **x = 122° and w = 90°.**