# What is bigger , 3/5 or 65%

Answer: 3/5 is equal to 6/10 6/10 times 10 equals 60/100 so 60% so 65% is bigger than 3/5
3/5=100×3/5=60%
60%is less than 65%

## Related Questions

If 80% of a number is 120, what is the number?A.

24

B.

96

C.

150

D.

270

If you divide 120 by 150 you will end up getting 0.8 also known as 80%.

number is 150

Step-by-step explanation:

120 is 4/5 or 80% cuz it goes like 30,60,90,120,150 and 120 is 4th so its 4/5 and thats equal to 80% and 5/5 means 150 and also means 100% so there you go have agreat day

Sharon uses 72 centimeters of ribbon to wrap gifts.she uses 24 centimeters of her total ribbon to wrap a big gift she use the remaining ribbon for 6 small gifts how much ribbon will she use for each small gift if she use the same amount on each

8 centimeters a gift because when you subtract 72-24 you get 48. Then all you have to do is divide 48 by 6 because you had 6 smaller gifts then you have your answer.

She will use 8 centimeters of ribbon on each small gift.

72-24=48, 48 divided by 6 = 8

Divide the difference between 2400 and 900 by 3

The answer is 500. Hope this helped you!
Well, difference is simply subtraction. So
2400-900=1500
So;
1500/3
500. Hope i helped.

What is 69 / 2 in a decimal

I think the answer is 34.500000

If the circumference of a spherical object is 43.96 ​cm, what is the surface area of the​ object? Use 3.14 for pi im doing math with surface area fora sphere

c=2pir
SA=4pir^2

43.96=2pir
divide both sides by 2
21.98=pir
divide both sides by pi (aprox pi to 3.14)
7=r

SA=4pir^2
SA=4pi7^2
SA=4pi49
SA=196pi

aproxpi=3.14
sa=615.44 cm^2

Solutions

Finding the sum of all the areas of each face on a 3-D object is called calculating the surface area. To calculate the surface area you use the formula  c=2πr.

Calculate

SA = 4πr²

43.96 = 2πr

Divide each of the side by 2

43.96 = 2πr ÷ 2

21.98 = πr

divide both sides by π (approximate π to 3.14)

7=r

SA=4πr²

SA=4π7²

SA=4π49

SA=196pi

SA =615.44 cm²

Light travels 300,000 km/s. The planet Mars is about 228,000,000 km from the sun. How would you find out how many minutes it takes light from the Sun to reach Mars?

12.67 minutes

Step-by-step explanation:

Time taken is given by distance divided by speed

Given distance of 228, 000, 000 km and speed of light as 300, 000 km/s then time will be

Time=228, 000, 000/300, 000=760 seconds

Conversion

60 seconds make up 1 minute

760 seconds will be 760/60

Time=760/60=12.666666666666

Rounded off, this is 12.67 minutes