Answer:
6 one hour sessions and 2 half hour sessions for a total of 8 sessions. Answer: 6

Answer:
The tutor gave 7 sessions that lasted 60 minutes last week.

7x60=420

420minutes in total, divided by 60min session = 7 sessions that lasted 60 minutes

I hope this helped, and you understand

7x60=420

420minutes in total, divided by 60min session = 7 sessions that lasted 60 minutes

I hope this helped, and you understand

F(x) = x5 + 5x4 - 5x3 - 25x2 + 4x + 20

3.5 belongs to which number sets

Is it possible for a quadrilateral to have only 2 right angles

Which sequences are geometric? Check all that apply. –2, –4, –6, –8, –10, … 16, –8, 4, –2, 1 –15, –18, –21.6, –25.92, –31.104, … 4, 10.5, 17, 23.5, 30, … 625, 125, 25, 5, 1, …

20 points please help look at image below

3.5 belongs to which number sets

Is it possible for a quadrilateral to have only 2 right angles

Which sequences are geometric? Check all that apply. –2, –4, –6, –8, –10, … 16, –8, 4, –2, 1 –15, –18, –21.6, –25.92, –31.104, … 4, 10.5, 17, 23.5, 30, … 625, 125, 25, 5, 1, …

20 points please help look at image below

The correct answer for the question that is being presented above is this one: "D. 300 yd2."

We have to get the areas of 5 polygons and add them together to get the surface area.

Area 1 = l * w = 5*8 = 40

Area 2 = l * w = 12 * 8 = 96

Area 3 = l * w = 13 * 8 = 104

Area 4 = bh/2 = 5*12/2 =30

Area 5 = bh/2 = 5*12/2 = 30

Area = Area 1 + Area 2 + Area 3 + Area 4 + Area 5

Area = 40 + 96 + 104 + 30 + 30

Area = 300 yard^2

We have to get the areas of 5 polygons and add them together to get the surface area.

Area 1 = l * w = 5*8 = 40

Area 2 = l * w = 12 * 8 = 96

Area 3 = l * w = 13 * 8 = 104

Area 4 = bh/2 = 5*12/2 =30

Area 5 = bh/2 = 5*12/2 = 30

Area = Area 1 + Area 2 + Area 3 + Area 4 + Area 5

Area = 40 + 96 + 104 + 30 + 30

Area = 300 yard^2

9 / 15

9 / 3 = 3

15 / 3 = 5

so 3 / 5

60/100

6/10

9 / 3 = 3

15 / 3 = 5

so 3 / 5

60/100

6/10

0.7 is equivalent to 7/10

I don't know if this is what you needed but i hope it helps :)

I don't know if this is what you needed but i hope it helps :)

.7 hope it helped and hope its right

O (10,--20)

O (10,4)

O (4, 10)

The value of the **solution **to the **system of equations** are, (10, - 20)

Mathematical expression is defined as the collection of the numbers variables and functions by using operations like addition, subtraction, multiplication, and division.

Given that;

System of **equations **are,

y = -5x + 30 .. (i)

x = 10

Now, We can find the solution as;

Plug x = 10 in equation (i);

y = - 5x + 30

y = - 5 × 10 + 30

y = - 50 + 30

y = - 20

Thus, The value of the **solution **to the **system of equations** are, (10, - 20)

Learn more about the **mathematical expression** visit:

#SPJ7

The correct answer is (10,-20), because the equation already gives you the correct x value. Then, from there you just plug 10 in for x in the y equation. Giving you a -20, :)

**Answer:**

hes paid 13,640

**Step-by-step explanation:**

He would be spending less time because 2/3 is not a full number. Let's make an equation out of the: 2/3(m). Note: 3(2) means 3 times 2 and the m is the amount of miles biked last week. We could insert the number 3 to our equation. 2/3(3). Now if you do it the proper way, it is 2/3(3/1) and if you do the math it is 6/3 aka 2. And 2 is less than 3. So it is less time spent

miles is going to spend less hours this week