Answer:
2 and 1/2=2.5cups

2.5 times 16=40tablespoons

1.5g=1tbs

1.5 times 40=60

60 grams

2.5 times 16=40tablespoons

1.5g=1tbs

1.5 times 40=60

60 grams

Answer:
1.5 x 16 =24

24 x 2 = 48

48 + 1/2 of 24 = 12+48 = 60 grams of fat in

2 1/2 cups of hummus

24 x 2 = 48

48 + 1/2 of 24 = 12+48 = 60 grams of fat in

2 1/2 cups of hummus

How to write 800+10+4 in standard form

Leroux Health Insurance is considering changing the options in one of their health care plans (Plan A) based on customer feedback that prescriptions and regular visits to the doctor are too expensive for the insured individual. How can Leroux reduce the costs of regular health care without driving up the price of their health care plan?a.Reduce the monthly premium but increase the co-pay amounts to compensate for the lower premium.b.Reduce the annual deductible, but increase the co-pay amounts so that the monthly premium can stay the same.c.Reduce the co-pay amounts but increase the annual deductible so that the monthly premium can stay the same.d.Reduce the co-pay amounts but increase the monthly premium to compensate for the lower deductible.

1) 3(2x + 10) = 54

Given AABC. m LA= 39°MLB=104°AC= 20cmmLC=AB =CB -

Given: CB bisects ∠ACD and m∠ACB is 30°. Find m∠BCD.

Leroux Health Insurance is considering changing the options in one of their health care plans (Plan A) based on customer feedback that prescriptions and regular visits to the doctor are too expensive for the insured individual. How can Leroux reduce the costs of regular health care without driving up the price of their health care plan?a.Reduce the monthly premium but increase the co-pay amounts to compensate for the lower premium.b.Reduce the annual deductible, but increase the co-pay amounts so that the monthly premium can stay the same.c.Reduce the co-pay amounts but increase the annual deductible so that the monthly premium can stay the same.d.Reduce the co-pay amounts but increase the monthly premium to compensate for the lower deductible.

1) 3(2x + 10) = 54

Given AABC. m LA= 39°MLB=104°AC= 20cmmLC=AB =CB -

Given: CB bisects ∠ACD and m∠ACB is 30°. Find m∠BCD.

The measure of angle KLM is 37°.

**Solution:**

Given data:

m(ar JN) = 140° and m(ar KM) 66°

To find the angle KLM:

*If two secants intersect outside a circle, then the measure of angle formed is one half of the difference of the measures of the intercepted arcs.*

**The measure of angle KLM is 37°.**

A 3x - 1 = 3x + 1

® 2x - 1 = 1 - 2x

© 3x - 2 =2x-3

D 3(x - 1) = 3x - 3

The answer is D because if you distribute, you get: 3x-3=3x-3

And anything you plug in for X has the same solution on both sides of the equation

And anything you plug in for X has the same solution on both sides of the equation

**Answer:**

D

**Step-by-step explanation:**

In order to have infinitely many solutions, the lines must be the same.

If we solve D by using the distributive property, we end up withe 3x-3=3x-3.

3x-3 and 3x-3 are the same lines and intersect infinitely many times, therefore the correct answer is D.

**Answer: He would pay $7.97 for the bagel.**

**Step-by-step explanation:**

Since we have given that

Number of dozen bagels he brought to school = 1.5

Cost of a dozen = $5.98

Total cost of 1.5 dozen bagels he brought to school is given by

**According to question, he used a coupon that took $1.00 off of the total .**

so, it becomes

**Hence, he would pay $7.97 for the bagel.**

1 Dozen = 12

1 Dozen = $5.98

1/2 Dozen = 6

1/2 Dozen = $2.99

Add 1 Dozen ($5.98) and 1/2 Dozen ($2.99) Which Equals= $8.97 then subtract the $1.00 Coupon So final answer is $7.97 for 1.5 dozen bagels.

1 Dozen = $5.98

1/2 Dozen = 6

1/2 Dozen = $2.99

Add 1 Dozen ($5.98) and 1/2 Dozen ($2.99) Which Equals= $8.97 then subtract the $1.00 Coupon So final answer is $7.97 for 1.5 dozen bagels.

Answer:

See below

Step-by-step explanation:

2x+4 / x^2-x-6

= 2(x+2)/(x-3)(x+2)

= 2/(x-3)

So the 2 expressions are equivalent

The values of x which make the expressions undefined are those values which make the denominators 0

For 2x+4/ x^2-x-6 they are X=3 and x= -2.

For 2/x-3 they are x =3.

3.her debt lowered cause negative means below 0 so 45 is less than 30

4.48

4.48