Answer:
This is closer to one

Answer:
1 because 10/9= 1 1/10

which is closer to 1

which is closer to 1

For a chemistry lab, you used 2 ounces of calcium sulfate, 2.5 pounds of copper, and 1/4 lb of nickel. What was the combined weight of your materials?

4x+32=8+6xHow do I solve this and why?Thank you.

HELP WILL MARK BRAINLIEST 72.74mm = blank m

HELP! please! ASAP! I'll give 10 points!

Which statement describes how to solve ^3 squareroot x^2-6= ^3 square root 2x+2

4x+32=8+6xHow do I solve this and why?Thank you.

HELP WILL MARK BRAINLIEST 72.74mm = blank m

HELP! please! ASAP! I'll give 10 points!

Which statement describes how to solve ^3 squareroot x^2-6= ^3 square root 2x+2

She would have been covering 20km for ten minutes multiply that by 6 so she was going 120km/hr so she is 60 km over the speed limit

3 water bottles.

1 liter is the same as 1,000 milliliters. So, the water jug can hold 6,000 milliliters of liquid.

Simple divide 6,000/2,000, which is the same as 6/2, to get 3. So, the water jug needs 3 water bottles of liquid to fill it.

Please consider marking this answer as Brainliest to help me advance.

1 liter is the same as 1,000 milliliters. So, the water jug can hold 6,000 milliliters of liquid.

Simple divide 6,000/2,000, which is the same as 6/2, to get 3. So, the water jug needs 3 water bottles of liquid to fill it.

Please consider marking this answer as Brainliest to help me advance.

5(a-4)-8a=55?

Please help :)

If you want to calculate 5*(a-4) - 8*a = 55, youhave to do few steps to get to know the value of the a.

5*a - 20 - 8*a = 55

-3*a = 55 + 20

-3*a = 75 /(-3)

**a = - 25**

The correct result and the value of the a is**-25**.

5*a - 20 - 8*a = 55

-3*a = 55 + 20

-3*a = 75 /(-3)

The correct result and the value of the a is

2.(-8) + (+5)= ?

3.(+9) - (-3) = ?

4.(+12) - (-1) = ?

5. (-7) - (-5) = ?

(-14) - (+2) = ?

1. 7+ (-9) = 7-9=-2

2.(-8) + (+5)= -8+5= -(8-5)=-3

3.(+9) - (-3) = 9+3=12

4.(+12) - (-1) = 12+1=13

5. (-7) - (-5) = -7+5==(7-5)=-2

(-14) - (+2) = -14-2=-(14+2)=-16

2.(-8) + (+5)= -8+5= -(8-5)=-3

3.(+9) - (-3) = 9+3=12

4.(+12) - (-1) = 12+1=13

5. (-7) - (-5) = -7+5==(7-5)=-2

(-14) - (+2) = -14-2=-(14+2)=-16

**Answer: 2336 years**

**Step-by-step explanation:**

It's simple, you just add them together :)

**Answer:**

2335 years

**Step-by-step explanation:**

1 BC is followed by AD 1

384 ascends to 1AD at 383

383 +1952 = 2335

B 24 km

C 4 km

D 6 km

The total distance that the hiker walked does not have any relation with the starting time nor the ending time of walking. Also it doesn`t matter is the hiker going east, west, north or south. It is related only with the distances that he walked. Therefore: d = 6 km + 4 km + 6 km + 8 km = 24 km . Answer: B ) 24 km. Hope this helps. Let me know if you need additional help!

**Answer:**

B

**Step-by-step explanation:**

I took the test