# Draw each pair of line?

Answer: an x or a cross_____________

## Related Questions

ok, to show that she is incorrect we can use any other number in both equations and they will not be equal.  the number she used does turn out equal but that does not mean the equations are equal.
for example
2 times 3=6
3 to the power of 2 is 9

that shows the expressions are not equal

Tom knows that in his school 10out of every 85 students are lefthanded. There are 391 students in Toms school. How many studentd in toms school are left handed

To do this, first divide 85 by 10

You get 8.5

Then, divide 391 by 8.5

You get 46

Therefore, 46 students are left-handed in Tom's school.

Hope this helped!

What pattern will result from plotting all points x, y that satisfy an equation in the form ax+by=c

You only need to plot two points, because the pattern is a
straight line, and any two points on it define the entire line.

-- The slope of the line is [ -a/b ] .

-- The line intersects the x-axis at [ x = c/a ] .

-- The line intersects the y-axis at [ y = c/b ] .

-- The slope of the line is [ -a/b ] .

-- The line intersects the x-axis at [ x = c/a ] .

-- The line intersects the y-axis at [ y = c/b ] .

Step-by-step explanation:

The London Eye (a ferris wheel) makes one rotation in approximately 30 minutes. What is the measure of the angle (in degrees) that a cart (spoke on the wheel) will rotate in 12 minutes?

1 rotation = 360 degrees
It takes 30 minutes.
It rotates (360/30) = 12 degrees every minute.

In 12 minutes, 1 seat will rotate (12 x 12) = 144 degrees.

============================================

A slightly different way to do it:

1 rotation = 360 degrees
It takes 30 minutes.

12 minutes = (12/30) = 0.4 of a complete rotation.

0.4 of 360 degrees = (0.4 x 360) = 144 degrees

============================================

A slightly different way to do it:

Set up the proportion:

(30 minutes / 360 degrees) = (12 minutes / 'x' degrees)

Cross-multiply the proportion:

30 x degrees-minutes = (12 x 360) degree-minutes

Divide each side by '30 minutes':

'x' degrees = (12 x 360 degree minutes) / 30 minutes = 144 degrees

360/30=12 degrees per 1 minute
12minutes times 12 degrees equals 144 degrees.

Martina walked 3/4 of a mile in 2/5 of an hour. At this rate, how far can Martina walk in one hour?