Answer:

Welcome to Brainly

n-8+3n<-4

Simplify both sides of the inequality

4n-8<-4

Now add 8 to both sides so we can eliminate the -8

4n-8+8<-4+8

4n<4

Divide both sides by 4 so we can find the value for n

4n/4<4/4

n<1

Now how to graph this solution

1) Draw a straight line

so we have x in the positive side and -x the negative side

Our answer is n<1

You will start your line from right to left

so you will start from point 1 to -8

You got it ? if not please let me.

INCLUDE the two marbles outside the jar in your total number of marbles.

Can somebody please help me

Estimate, then find the difference and write in simplest form 4 1/2-3 4/5

The sales tax rate is 8%. If Jim bought a new Buick and paid a sales tax of $1,930, what was the cost of the Buick before the tax?

A 10-pound box of apples costs $12.50.Write the ratio of cost to number of pounds as a fraction

Can somebody please help me

Estimate, then find the difference and write in simplest form 4 1/2-3 4/5

The sales tax rate is 8%. If Jim bought a new Buick and paid a sales tax of $1,930, what was the cost of the Buick before the tax?

A 10-pound box of apples costs $12.50.Write the ratio of cost to number of pounds as a fraction

total=shirtcost+tax

shirtcost=100%

8.5%+100%=108.5%=1.085

1.085 times 25.99=28.19915

round

total cost is

$28.20

shirtcost=100%

8.5%+100%=108.5%=1.085

1.085 times 25.99=28.19915

round

total cost is

$28.20

SO all you would do is 25.99+8.5%=28.20

how this helped!

how this helped!

so first convert feet to inches

12 inches in 1 foot

8 feet

12 times 8=96

96 is less than 100

you don't have enough

12 inches in 1 foot

8 feet

12 times 8=96

96 is less than 100

you don't have enough

There are 12 inches in a foot. If you have an 8 foot piece of wood you have to multiple that by 12 inches. 8 x 12 is 96 inches. If you need 100 inches you are short by 4 inches.

Samanthabough 4 packages of glass beads and 2 vases along with the flowers.

=> Vases costs = 3.59 dollars each

=> each total of sales tax = 1.34 dollars each

The total amount she paidis 28.50 dollars including the tax.

Simply add the price of vase and sales tax each then add.

=> 3.59 + 1.34 = 4.93

=> 4.93 * 2 = 9.86 (times 2 because there are 2 vases)

Now, subtract this with the total amount she paid.

=> 28.50 – 9.86 = 18.64

Since there are 4 glass beads, divide this by 4

=> 18.64 / 4 = 4.66 , the price of glass beads with tax.

=> Vases costs = 3.59 dollars each

=> each total of sales tax = 1.34 dollars each

The total amount she paidis 28.50 dollars including the tax.

Simply add the price of vase and sales tax each then add.

=> 3.59 + 1.34 = 4.93

=> 4.93 * 2 = 9.86 (times 2 because there are 2 vases)

Now, subtract this with the total amount she paid.

=> 28.50 – 9.86 = 18.64

Since there are 4 glass beads, divide this by 4

=> 18.64 / 4 = 4.66 , the price of glass beads with tax.

There are ten students walking to class

Hi there, 25/5=5 and 5+5=10. Therefore, 10 students walked to school.

0.01 it's easy so u do 3/5 which is 0.6/60 which is 0.01 i hope this helps=)

3/5 ÷ 60

is the same as

3/5 x 1/60

now multiply across and get 3/300

simplify and get 1/100

is the same as

3/5 x 1/60

now multiply across and get 3/300

simplify and get 1/100

just to clarify, the way he explained is backwards.

8 sisters

3 eggs

8 sisters split 3 eggs, not 3 eggs split 8 sisters.

therefore, Aliens

therefore, 3 eggs divided by 8sisters

3/8 = amount of egg per sister

8/3 = number of sisters per egg.

8 sisters

3 eggs

8 sisters split 3 eggs, not 3 eggs split 8 sisters.

therefore, Aliens

therefore, 3 eggs divided by 8sisters

3/8 = amount of egg per sister

8/3 = number of sisters per egg.