# A bag contains 10 pounds of dog food. A family feeds their dogs 0.85 pound of dog food a day. How much dog food is left in the bag after 7 days? Give your answer to the nearest pound.

Answer: A bag contains 10 pounds of dog food.

A family feeds their dogs 0.85 pound of dog food a day so cin seven day the dog eats (0.85 x 7) = 5.95 pounds

so, dog food is left in the bag after 7 days is (10-5.95) = 4.05 pounds

Answer: Since there is .85 pounds of dog food fed to the dog everyday it saiz that how many are left in 7 days so our equation is 10-7(.85)=x
10-5.95=x
x=4.05
yet is says round it to the nearest pound so its 4 pounds

## Related Questions

What is the algebraic expression to 6 less than twice a number

it would be 2x-6

Step-by-step explanation:

since you don't know what the value of "the number" is you would put a variable, x. and there is 2 of this number.

then 6 less would be -6 of this variable.

Help with 15? plz thx for your help

a) .34,  3/5,  .7
because i know that 3/5 =.6 and 7 is bigger than 6 and 6 and 7 is bigger than 3
b)77/100  ,4/5,  .817
i know because 77/100=.77 and this is the smallest and 4/5=.8 and this is the second smallest
c).425,  1/2,  3/5i know because 1/2=.5 and 3=5=.6

What percent of 300 is 36?

The percent is 12% because 36/300 divided by 100 as the denominator it's divided by 3 and 36 divided by 3 is 12.

36/300
try simplifying it
12/100
6/50
3/25
then un-simplify it so that 100 is the denominator
12/100
.12

The cost of 28 pounds horse feed is 63.28 what is the per pound of horse feed

\$2.26 pounds of horse feed

15% of Alina’s workout consisted of cardio exercise. 25% of Dane’s workout consisted of cardio exercise. Which statement must be true?If they worked out for the same amount of time, Dane did 10 more minutes of cardio exercise than Alina.

If Alina’s workout was 80 minutes, and Dane’s workout was 48 minutes, they spent the same amount of time on cardio exercise.

If both workouts were 60 minutes, Dane spent 8 more minutes on cardio exercise than Alina did.

Alina spent less time on cardio exercise than Dane did.

The correct answer is B. If Alina’s workout was 80 minutes, and Dane’s workout was 48 minutes, they spent the same amount of time on cardio exercise.

To figure this out, first find 15% of 80 and then 25% of 48.

To find 15% of 80, you can first find 10% of 80 which is 8(just move the decimal one place to the left). The remaining 5% will be half of 8 since 8 is 10%. Add both the numbers up and you will get 12. (8+4=12)

To find 25% of 48, you can divide 48 by 4. Since percent means 'out of 100', 25% is 25 of 100. 100 divided by 25 is equal to 4. So, 48 divided by 4 is equal to 12.

So, the final answer is B. They both equal to 12.

Hope it helps :)

Number 11!! I don’t understand it!! Can someone help please?? Thank you