# During a nine-hour snowstorm, it snows at a rate of 2 inches per hour for the first 3 hours, at a rate of 3 inches per hour for the next 5 hours, and at a rate of 0.75 inch per hour for the final hour.How many inches of snow accumulated from the storm?

use f(x)=y=mx+b

let snow = S, time = t instead of y and x

S(t)=mt+b

The rate of inches per hour represents the slope of the graph, m.

The y-variable would be the amount of snow, S.

The x-variable would be the time, t, in hours.

The function has three pieces:

i) S(t)= 2t (slope = 2)

ii) S(t) = 3t (slope = 3)

iii) S(t) = 0.75t (slope = 0.75)

For the first piece, i), t=3, so the amount of snow is 6 inches.

For the second piece, ii) t=5, so the amount of snow is 15 inches.

For the third piece, iii) t=1, so the amount of snow is 0.75 inch.

In total, it snowed 21.75 inches.

total snow

To find the total accumulation of snow during the nine-hour snowstorm, we calculate the snow accumulation for each hour and then sum them up. The total accumulation of snow from the storm is 21.75 inches.

### Explanation:

To find the total accumulation of snow during the nine-hour snowstorm, we need to calculate the amount of snow that fell during each hour and then sum them up. First, we calculate the snow accumulation for each hour:

1. For the first 3 hours, it snowed at a rate of 2 inches per hour, so the accumulation is 3 * 2 = 6 inches.
2. For the next 5 hours, it snowed at a rate of 3 inches per hour, so the accumulation is 5 * 3 = 15 inches.
3. For the final hour, it snowed at a rate of 0.75 inch per hour, so the accumulation is 1 * 0.75 = 0.75 inches.

Finally, we sum up the accumulations for each hour: 6 + 15 + 0.75 = 21.75 inches. Therefore, the total accumulation of snow from the storm is 21.75 inches.

brainly.com/question/33175695

#SPJ11

## Related Questions

A pool in the shape of a rectangular prism is 6 meters long and 3 meters wide. the water in the pool is 1 meter deep.a. the density of water is about 1 gram per cubic centimeter. find the number of kilograms of water in the pool. question 2
b. you add 6000 kilograms of water to the pool. what is the depth of the water in the pool? write your answer as a fraction. the water is about meters deep.

1). Mass of water present= 18000 kg

2).4/3 meters deep

Step-by-step explanation:

Area of the rectangle= 6*3= 18m²

Volume of water in the pool

= Deepness of water*area of rectangle

= 1*18

= 18 m³

density of water is about 1 gram per cubic centimeter

In kg per m³= 1000 kg/me

Mass of water present= density*volume

Mass of water present= 1000*18

Mass of water present= 18000 kg

2)6000 kilograms of water is added to 18000 of

Total mass present= 6000+18000

Total mass present=24000 kg

If density= 1000kg/m³

Volume present= mass/density

Volume present= 24000/1000

Volume present= 24 m³

Area of the rectangle= 18 m²

deepness of the pool= volume/area

deepness of the pool= 24/18

deepness of the pool= 4/3 meters deep

Wat does PAYE stands for?​

P = Pay.

A = As.

Y = You.

E = Earned.

Step-by-step explanation:

PAYE Stands for pay as you earned.

The first four terms of the sequence are: {-10,-23,-62,-179}

Step-by-step explanation:

Given recursive formula is:

First term = a1 = -10

The first term is already known. In order to find the next terms, we will put n=2,3,4 in the recursive formula.

Putting n=2

Putting n=3

Putting n=4

Hence,

The first four terms of the sequence are: {-10,-23,-62,-179}

A farmer owns 30 acres of land on which he wishes to grow corn and barely. The cost per acre for seedcorn is \$30, and the cost per acre for barely seed is \$20. The farmer can invest a maximum of \$600 in seed for the two crops. During the cultivation process, the farmer needs to spray fertilizers and insecticides specific to each crop. This costs \$10 per acre for corn and \$15 per acre for barely. He can invest only \$400 in this process.A) Write the two inequalities that are deciding factors for the number of acres of each crop the farmer will plant, based on the amount of money the farmer will spend on planting and cultivating the two crops.

B) replace the inequality signs in the two any qualities with equal signs. For a graft representing the two equations that influence the farmers choice of how much of each crop to grow.

C) should the lines be dilated or solid? Give reasons for both lines. What area should be shaded?

ok hola bro graicas por los punto                            qui    :

Paula knows the total cost for 100 students will be \$750, and the cost total cost for 150 students is \$1050. What is the caterer’s fixed cost and the rate per student served?

The caterer’s fixed cost and the rate per student served is \$6 and \$150

### How to choose what quantity to multiply the first equation?

This method is actually called method of elimination to solve a system of linear equations.

We make one specific variable's coefficients of equal magnitude so that we can subtract or add the equations and eliminate that variable to make it easy to get the value of the other variable which will then help in getting the value of the first variable (if working in dual variable system).

If we have equations:

then, if we want to eliminate variable x, then we have to multiply equation 1 with

which will make coefficient of x in first equation as

Then adding both equation will eliminate the variable x.

Given;

Cost of 100 students= \$750

Cost of 150 students= %1050

Let the fixed cost of caterer be x

and the cost per student be y

x+100y=750...(1)

x+150y=1050...(2)

solving the above equations;

50y=300

y=6

x=750-600=150

The fixed cost is \$150, while the per-student cost is \$6.

brainly.com/question/10413253

#SPJ5

Step-by-step explanation:

the price charged for 100 students reflects the cost per student that applies to the order as a whole.

100 * 6 = \$600, so the fixed cost is 750-600 = 150.

...

We can check this by substituting in the other equation.

Does 150*6 + 150 = 1050?

150*6=900

900+150 = 1050.

Yes, it does

...

We can express this relationship by the equation:

y = mx + b

where

y = total cost

m = \$6 per student

x = number of students

b = fixed costs = 150

y = 6x + 150

Find the difference.
-7 - (-9)