Answer: 16. 8h = p 17. 288 = 18h, 16 = h. She is making \$16/h, so if she works 11 hours making that same amount, 11(16) = p, she would make \$176. 18. I’m not sure. 19. 24/60 = 0.4 x 100 = 40%. 20. I’m assuming you already solved it? 21. 30 x 0.63 = 18.9 22. 81 x 0.6 = 48.6 31. 40 x 0.55 = 22. Since the item is on sale for 55% this means the price decreased by \$22, so 40 - 22 = 18, so Nicole payed \$18. 32. 881.95 x 1.65 = \$1455.22 33. 48300 x 1.38 = 66654 34. 442 x 1.35 = \$596.7 35. 221/130 = 1.7 x 100 = 170 % This is all I’ll do for now, I’ll probably come back to do more if someone hasn’t by then, but I hope this helped. Just comment back on this if you have any further questions about the questions I answered :)

## Related Questions

One positive integer is 5 less than another. Theproduct of the two integers is 24. What are the
integers?
Senarate the answers with a comma.

Step-by-step explanation:

8x3=24, 8-3=5

Marjani's garden contains roses, daffodils, and tulips. About 3/5 of the flowers are tulips. What percent of the flowers in Marjani's garden are not tulips?

Since 3/5 are tulips, that makes the remaining flowers not tulips. Therefore, 2/5 of the flowers in her garden are not tulips. Hope this helps!
40% i think because 2/5 arent tulips and x2 that is 4/10 then x10 its 40/100 and that makes it 40%

What is the greatest negative integer?

-1 is the greatest negative integer because the bigger the negative number the smaller it is
The greatest negative integer would be the one that is the closet to zero. -1 is the closest to zero.

Which is the answer 3.6÷3 and how can solve?

Why? Here:

3.6 is also known as 36/100

So, 36/100 ÷ 3/1

36/100 x 1/3 ( transposing because of divide)

36 comes in 3 table so, 36÷3 is 12

12/100 x 1

12/100 also known as 1.2

Maria put trim around the banners Each side is 22 and maria have 1 half

Maria will have 2. 22 divided by 1/2 is 2
I think Maria will have 44. Because 22/0.5 is 44.

After John worked at a job for 10 years, his salary doubled. If he started at \$x, his salary after 10 years isO
O \$x+2
O \$x-2
O
O \$2x
NEXT QUESTION