Find the area of the triangle Please help
Find the area of the triangle Please help - 1

Answers

Answer 1
Answer:

Answer:

14m^2

Step-by-step explanation:

Area of a triangle is - 1/2 base times hight

two triangels find the srea of both and add them

4x4x1/2 = 16x1/2 = 8m

3x4x1/2 = 12x1/2 = 6m

6m + 8m = 14m


Related Questions

Please help! Will Mark brainliest!
carla, bev, and ashley took their unit 2 math test. carla made an 80 and bev made a 75. what was ashleys score on the test if their average was 78.
A cylinder has a height of 16 cm and a radius of 5 cm. A cone has a height of 12 cm and a radius of 4 cm. If the cone is placed inside the cylinder as shown, what is the volume of the air space surrounding the cone inside the cylinder? (Use 3.14 as an approximation of π.)452.16 cm3 840.54 cm3 1,055.04 cm3 1,456.96 cm3
A field is 53 1/3 yards wide. What is the width of the field in feet?
HELP!! Jamaal bounces on a trampoline. His height, as a function of time, is modeled by y= -16x2(power of 2) + 20x + 4.Which statement best describes the function?A. The function is linearB. The function in nonlinear C. Not enough information is given to decide D. The function is linear at some points and nonlinear at other pointsThank you in advance :)

The heights, in centimeters, of five students in a school’s class team are: 165, 175, 176, 159, and 170. What is the mean of the heights of the five students?

Answers

Answer:

169 cm

Step-by-step explanation:

Mean is the average of a group of numbers. You calculate it by adding all your numbers and dividing by how many numbers you have. In this question you would solve with these steps...

Add all of your numbers

165 + 175 + 176 + 159 + 170 = 845

Divide your solution by the number of numbers you have

845 / 5 = 169

The mean of the heights of the five students is 169cm.

Hope this Helps! :)

Have any questions? Ask below in the comments and I will try my best to answer.

-SGO

Which of the following is an example of inductive reasoning? A. The first eight marbles that Dexter has drawn from a bag containing red and blue marbles have been red. Dexter concludes that the next marble he draws will be red. B. Jacob knows that in order to get a half-hour lunch break, his work shift must be at least six hours. Jacob concludes that since he is scheduled to get a half-hour lunch break, then his work shift must be at least six hours. C. Alicia knows that in order for someone to be in band, they have to know how to play an instrument. Mindy is in band. Alicia concludes that Mindy must know how to play an instrument. D. Stewart uses the basketball rule book to determine that one point is awarded for each free throw that a player makes.

Answers

The answer should be option A "The first eight marbles that Dexter has drawn from a bag containing red and blue marbles have been red. Dexter concludes that the next marble he draws will be red." Inductive reasoning is a conclusion on some data and in this case it would be option A because it's a conclusion that the first eight marbles that Dexter has drawn from a bag containing red and blue marbles have been red. Dexter concludes that the next marble he draws will be red which is a conclusion. 

Hope this helps!

The cost of advertising in a local paper for one week is:28 cents per word plus 75 cents
a) What is the cost of an advertisement of 15 words for one week?
b) What is the greatest number of words in an advertisement costing up to $8 for one week?
c) If an advertisement is run for two weeks, the cost for the second week is reduced by 30%. Calculate the total cost for an advertisement of 22 words for two weeks.

Answers

Answer:

a) 495 cents

b) 25 words

c) 1174.7 cents

Step-by-step explanation:

a) The cost is equal to 28 x 15 + 75 which equals 420 + 75 which equals 495 cents.

b) (800 cents - 75) divided by 28

= 725 / 28

= 25.9

Since you cannot have 0.9 of a word it is rounded down to 25.

c) 22 words in the first week will cost 22 x 28 + 75 = 616 + 75 = 691 cents

In the second week it will cost 30% less which means it will only cost 70% of the ordinary price. Therefore the second week will cost:

0.7 x 691 = 483.7 cents

Total = 483.7 + 691

        = 1174.7 cents

Hope this helps :)

(4.5+7.6)-8 ÷ 2.5 help me please

Answers

The simplified value of the expression  (4.5 + 7.6) - 8 ÷ 2.5 is 8.9.

What is the PEMDAS rule?

PEMDAS rule states the correct order of simplifying an expression is as follows -: Parenthesis, exponents, multiplications, divisions, additions, and, subtractions.

Given, An expression (4.5 + 7.6) - 8 ÷ 2.5.

First, we'll solve what's inside the parenthesis.

(4.5 + 7.6) - 8 ÷ 2.5.

= 12.1 - 8 ÷ 2.5.

= 12.1 - 3.2.

= 8.9.

learn more about the PEMDAS rule here :

brainly.com/question/29172059

#SPJ2

Answer:

The answer is 1.64

Step-by-step explanation:

4.5 + 7.6 = 12.1

12.1 - 8 = 4.1

4.1 ÷ 2.5 = 1.64

#teamtrees #WAP (Water And Plant)

Need to be able to check my work with this problem.

Answers

Answer:

You are correct

Step-by-step explanation:

Hi,

(f+g)(x)=6x-12+3x+8=9x-4\n\n(f-g)(x)=6x-12-3x-8=3x-20

Thanks

What is the greatest common factor of 4xy2 and 20x2y4?4xy
4xy2
24xy
24xy2

Answers

The greatest common factor of 4xy² and 20x2y^4 is: 4xy².

What is the Greatest Common Factor?

Greatest common factor of a set of terms is the factor that all terms in the set share together.

Given:

4xy² and 20x2y^4

4xy² can divide both terms, meaning both terms share a factor.

Therefore, the greatest common factor of 4xy² and 20x2y^4 is: 4xy².

Learn more about greatest common factor on:

brainly.com/question/219464