Answer:
120-58=62

So the x is 62

So the x is 62

Answer:

**Answer:**

x = 62 degrees

**Step-by-step explanation:**

180 - 120 = 60 (For a straight line)

60 + 58 = 118 degrees

180 - 118 = 62 (Angle of triangle - all of the other angles)

The average sales per customer at a home improvement store during the past year is $75 with a standard deviation of $12. The probability that the average sales per customer from a sample of 36 customers, taken at random from this population, exceeds $78 is:

We wish to study the quality of our production line. We take a random sample of 1000 widgets from our line. A quality rating was determined for each of the 1000 widgets, and the average quality rating in the sample was 4. The sample standard deviation was 0.5. Also, 6 of the 1000 widgets were found to be defective.Estimate the average quality rating for widgets from our production line, and include the uncertainty in this estimate in the form, a ± b.

I would appreciate if someone could answer this for a brainlist :)

Jessie has 5 dogs. 2 of them are male and 3 of them are female. What percent of the dogs are male?

Robert wants to try some new chocolate chip cookie recipes. His current recipe calls for three and a half cups of flour for every bag of chocolate chips. He wants to determine which recipes require more or less flour than his current recipe. Sort the items into the diagram below.

We wish to study the quality of our production line. We take a random sample of 1000 widgets from our line. A quality rating was determined for each of the 1000 widgets, and the average quality rating in the sample was 4. The sample standard deviation was 0.5. Also, 6 of the 1000 widgets were found to be defective.Estimate the average quality rating for widgets from our production line, and include the uncertainty in this estimate in the form, a ± b.

I would appreciate if someone could answer this for a brainlist :)

Jessie has 5 dogs. 2 of them are male and 3 of them are female. What percent of the dogs are male?

Robert wants to try some new chocolate chip cookie recipes. His current recipe calls for three and a half cups of flour for every bag of chocolate chips. He wants to determine which recipes require more or less flour than his current recipe. Sort the items into the diagram below.

**Answer:**

angle B is 62 Degress angle A is 87 degress D is 87 degress C is 28 degress.

**Step-by-step explanation:**

I am in geometry btw so i know this stuff and 65 plus 28 is 93 and 180 -93 is 87 so a is 87 and d is 87 too becuase of vertical angles and b is 62 becuase 90 -28 is 62 and c is 28 becuase of vertical angles your wellcome kid good luck!!!!

**Answer:**

**a) **20

**b) **Variance 16, standard deviation 4

**Step-by-step explanation:**

For each question, there are only two possible outcomes. Either you guesses the answer correctly, or you do not. The probability of guessing the answer of a question correctly is independent of other questions. So we use the binomial probability distribution to solve this question.

**Binomial probability distribution**

Probability of exactly x sucesses on n repeated trials, with p probability.

**The expected value of the binomial distribution is:**

**The variance of the binomial distribution is:**

**The standard deviation of the binomial distribution is:**

**100 questions**

So n = 100.

**You guess**

5 options, one correct. So

**(a) What is your expected score on the exam?**

**(b) Compute the variance and standard deviation of x.**

Variance:

Standard deviation:

In the following steps **student **made the **error **in the **third **step.

An equation is a mathematical term, which indicates that the value of two algebraic **expressions **are equal. There are various parts of an equation which are, coefficients, variables, **constants**, terms, operators, expressions, and **equal **to sign.

The **error **occurred in Step 3.

Step 3 should be:

-2(m) = -2(6 + n)

-2m = -12 - 2n

The **mistake **was that the student distributed the negative sign only to the 6 and not to the n.

The correct next step is to simplify **equation **2:

2m = 8 + 8n

So the student made an error in Step 3.

To know more about **Equation **check:

#SPJ3

**Answer:**

step three is the incorrect one making step three the answer

**Step-by-step explanation:**

B. $465.00

C. $906.93

D. $326.49

**Answer:**

A. $441.93

**Step-by-step explanation:**

Given that Nevaeh took out a 20-year loan for $155,000 at 3.6% interest, compounded monthly and her monthly payment on the loan is $906.93

Let us calculate EMI schedule for 155000 for 20 years

Out of EMI 906.93, 441.93 will be for note reduction.

There are four options given as

A. $441.93

B. $465.00

C. $906.93

D. $326.49

Correct answer is option A) 441.93$

yo is

x is

Q is

q is

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

P = 20 ft

h = 2 ft

B = 10.56 ft²

**Step-by-step explanation:**

P = 8.8 + 8.8 + 1.2 + 1.2 = 20 ft

h = 2 ft

B = 1.2 x 8.8 = 10.56 ft²