# Find the value of x​

Step-by-step explanation:

the sum of the interior angles of a hexagon is 720 degrees. All sides are the same length (congruent) and all interior angles are the same size (congruent). To find the measure of the interior angles, we know that the sum of all the angles is 720 degrees.

Now,

102+146+158+120+124+x=720

or,650+x=720

or,x=70

Therefore The value of X is 70 degree.

Answer: no x’s have no value

## Related Questions

A fruit picker is paid $4.30 per box of fruit picked. How much would a picker earn for 37 boxes picked over a day? ### Answers Answer:$159.10 a day

Step-by-step explanation:

4.3*37=159.1

Complete Question

The complete question is shown on the first uploaded image

a

b

c

d

e

Step-by-step explanation:

From the question we are told that

The probability density function is   for  x > 1

Considering question a

=>

=>

=>

Considering question b

=>

=>

=>

Considering question c

=>

=>

=>

Considering question d

=>

=> [/tex]

=>

Considering question e

A meter is one thousandth of a kilometer. Write an equation to show the relationship between 7 meters and 0.007 kilometer.

7 meter = 0.007 kilometer .

Step-by-step explanation:

Given  : A meter is one thousandth of a kilometer.

To find : Write an equation to show the relationship between 7 meters and 0.007 kilometer.

Solution : We have given

1 meter = kilometer .

7 meter =   kilometer.

We can write the 0.007 kilometer = kilometer.

We can say 7 meter = 0.007 kilometer .

Therefore, 7 meter = 0.007 kilometer .

Tyson and Ariana each invested $2,500 in separate accounts. Tyson’s interest rate is 5.75% and is compounded annually. Ariana’s simple interest rate is 5.75%. Neither will make any additional deposits or withdrawals. At the end of 6 years, how much more has Tyson earned? Round your answer to the nearest cent. ### Answers Answer: Tyson's account will have$ 133.90 more than Ariana's account.

Step-by-step explanation:

In Tyson's case, he invests $2,500 in an account whose interest rate is 5.75% and is compounded annually. In turn, Ariana invests the same amount and for the same interest, but this is not compounded. Thus, Ariana, at the end of her 6 years, will have a total amount in her account of$ 3,362.5 (((2,500 x 5.75 / 100) x 6) + 2,500), of which $862.5 will correspond to the interest generated. Instead, Tyson's investment interests will be consolidated annually. Thus, in 6 years, this investment will evolve as follows: -Year 1 --- 2,500 x 1.0575 = 2,643.75 -Year 2 --- 2,643.75 x 1.0575 = 2,795.76 -Year 3 --- 2,795.76 x 1.0575 = 2,956.52 -Year 4 --- 2,956.52 x 1.0575 = 3,126.52 -Year 5 --- 3,126.52 x 1.0575 = 3,306.29 -Year 6 --- 3,306.29 x 1.0575 = 3,496.40 Thus, at the end of the 6 years, Tyson will have$ 3,496.40 in his account. Thus, Tyson's account will have \$ 133.90 more than Ariana's account.

What is an equation of the line that passes through the points (3,4) and (5,8)

i think 5

Step-by-step explanation:

Step-by-step explanation:

In the equation y=mx+b, 'm' is the slope of the line and 'b' is the y-intercept.

First, you should find the slope of the line.  To do this, use the equation M=y2-y1/x2-x1.  Using the two given points (3,6) and (8,4), you can solve for M.

M=4-6/8-3

M=-2/5 (-0.4 in decimal form)

Next you must solve for b to find the y-intercept.  You can do this by subbing one of the given points in for x and y.

Using the point (3,6):

y=-0.4x+b

6=-0.4(3)+b

6=-1.2+b

Isolate b:

6+1.2=b

b=7.2

And now you have the equation of the line!

y=-0.4x+7.2 (IN FRACTION FORM: y=-2/5x+36/5)

One package of tile will cover 3 square feet.How many packages will shee need 8,13,15,39​HELP ASAP

Hey there! :)

13 packages.

Step-by-step explanation:

Begin by finding the total area of this composite figure. Separate the figure into separate rectangles. Use the formula A = l × w to calculate the area of each:

Smaller rectangle:

Subtract 7 from 9 to find the width:

9 -7 = 2. Therefore:

2 × 2 = 4 ft².

Larger rectangle:

7 × 5 = 35 ft².

Add up the two areas to find the area of the entire figure:

4 + 35 = 39 ft².

If each package of tile covers 3 ft², simply divide to find the package of tiles needed:

39 / 3 = 13 packages.