# 5. Kalen is trying to find the average of three measurements. The measurements are 13.8, 15.64, and 22.51. He adds thenumbers and divides by three. The result on the calculator shows 17.3167. Where should Kalen round? Explain.

if rounding by tenths 17.3 i’d rounding by hundredths 17.31 and thousandths 17.316

Step-by-step explanation:

most teachers say but off is thousandths be careful look what it’s asking for exactly

## Related Questions

Using the order of operations rule, solve the following: 12 ÷ 2 + 4 – 2 × 3 = ? A. 24 B. 36 C. 0 D. 4

the answer is D, because you have to divide 12 by 2 so you get 6 then 2 times 3 to get 6, so now you should have 6+4-6 which will then become 10-6 which equals 4

Zippy is 94 millimeters long and popcorn 8.7 centimeters how much longer is zippy in millimeters

8.7 CM would be 87 MM, so you just take that and subtract it from 94.
94-87=7. Zippy is 7MM longer. Hope this helps!
8.7 centimeters converted to millimeters is 87 millimeters. 94 - 87 = 7 millimeters.

Complete the solution of the equation. Find the value of y when x equals 4. -7x + y = -22

-7x + y = -22

-7*4 + y = -22

y = -22 + 28

y = 6

What is the sum of these decimals 310.3 + 943.8 + 391.4

Step-by-step explanation:

310.3+943.8+391.4= 1,645.5

Rosa needs to mail two packages one weighs five Eighths of a pound and other ways two thirds of a pound what is the total weight of the to packages ?how much heavier is Rosa second package than the first ?

The total weight of the packages is 5/8 = 0.625 + 2/3 =  0.666 i.e. 1.291 Pound.
TO be precise 2/3 would be 0.666666667, so technically the total weight of the two packages is 1.291666667 Pound.
To calculate the exact difference between Rosa's first and second package, we would have to subtract the weight of the second package with the weight of the first package: 0.666666667 - 0.625 = 0.041666667.
So, Rosa's second package is heavier by 0.041666667 pound.
so one weighs 5/8 and the other weighs 2/3 pound
make bottom number same
multiply 5/8 by 3/3 and multipy 2/3 by 8/8
5/8=15/24
2/3=16/24
15/24+16/24=31/24=1 and 7/24 pound
total weight is 1 and 7/24 pound

1st package=15/24
2nd package=16/24
subtract
16/24-15/24=1/24
the second package is 1/24 pound heavier

Tyler wants to buy a new television that costs \$312. He has already saved \$96. He plans to save \$24 per week over the next few weeks. Which shows the number of weeks Tyler will need to save to be able to buy the television?

it will take him 9 weeks

let w be the number of weeks

312 is the total number needed
therefore
312=24w+96
312-96=24w
216=24w
216/24=w
9=w
he needs 9 weeks