Answer:

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

*Step 1: Identify the approach:*

With this problem, the general solution is to try manipulate given data and transform data into a new form, in which, the desired value is on the left side and all of other components which do not contain or are on the right side.

*Step 2: Analyze:*

Realize that in both equations, the and are in form of different signs. Then adding up corresponding sides of both equation can help eliminate these undesired components.

*Step 3: Perform manipulation:*

Rearrange:

Simplify:

Simplify:

Hope this helps!

:)

A boat is heading towards a lighthouse, whose beacon-light is 131 feet above thewater. From point A, the boat's crew measures the angle of elevation to the beacon,5°, before they draw closer. They measure the angle of elevation a second time frompoint B at some later time to be 21°. Find the distance from point A to point B.Round your answer to the nearest tenth of a foot if necessary.

Why cant 7 be a remainder in 6499 divided by 7

Find the midpoint of the segment with the endpoints: (-2, 6) and (-3, 7)

6. A drugstore buys bleach by the skid. Each skid weighs approximately46.3 lb and holds 48 cases of bleach. Each case contains six 5.38-litrebottles. If one litre of bleach weighs about 847,5 grams, what is theweight of a loaded skid of bleach stated in kilograms? In pounds?

How to solve -2x-10x12=18

Why cant 7 be a remainder in 6499 divided by 7

Find the midpoint of the segment with the endpoints: (-2, 6) and (-3, 7)

6. A drugstore buys bleach by the skid. Each skid weighs approximately46.3 lb and holds 48 cases of bleach. Each case contains six 5.38-litrebottles. If one litre of bleach weighs about 847,5 grams, what is theweight of a loaded skid of bleach stated in kilograms? In pounds?

How to solve -2x-10x12=18

$7.40 each?

Answer:

$222

Step-by-step explanation:

We need to find how many ream was used in the printing forts, to determine how much the College spent.

The catalog is 198 pages, back and front, which means, 1 leaf will take 2 pages. Therefore, 99 pages were used in printing 1 copy of the catalog.

No of pages that were used in printing 150 copies = 150*99 = 14,850 pages.

If 500 pages = 1 realm, therefore,

14,850 pages = 14,850/500 = 29.7.

Since, it's a full team that is sold, let's approximate the number of reams bought to be 30 reams.

If 1 ream costs $7.40, therefore,

30 reams = 30*7.40 = $222

To calculate the cost of printing the catalogs, you need to calculate the total number of pages printed, convert that into the number of reams needed, and then multiply by the cost per ream. The total cost comes out to **$444.**

This problem involves simple multiplication and division to calculate the cost. The **catalog** has 198 pages and they print 150 copies, so the total number of pages is 198*150=29,700 pages. Every **ream** has 500 pages so you need 29,700/500=59.4 reams. But, you can't have a part of a ream, so you should round up to 60 reams. Then you multiply the number of reams by the cost per ream: 60 reams*$7.40/ream=$444. Therefore, the cost to the college is $444.

#SPJ3

We can think of this dilation as this: if the center of dilation is P and the factor of dilation is k = 1/2, we can draw the image triangle as:

This way, the segments P'R' and P'Q' have half the length of PR and PQ respectively.

The segment RQ passes through the origin of coordinates. As no other image segment intersects with RQ, we know that no image segment passes through the origin of coordinates.

**Answer:**

**No segments of triangle P'Q'R' pass trhough the origin.**

a. What is the population in the CPS survey?

b. What is the population in the CES survey?

**Answer:**

A. The population in the CPS survey are all US households.

B. The population in the CES survey are all the non-farm businesses and government agencies.

**Step-by-step explanation:**

**A sample is the number of people from a whole population who actually participated in a survey. The population is the entire group of people whom the survey is meant to study. **The sample is an off shoot of the population**.**

In the given question, the Current Population Survey is a study on the entire US households. Since every household cannot be interviewed because of the large population, a sample of 60,000 households is used. The whole households in the United States thus form the population under study.

For the Current Employment Statistics survey, the goal is to understand employment statistics in all the non-farm businesses and government agencies. This is the population. Since the entire population cannot be studied, a sample of 140,000 is used.

the same shade of green. Explain how you know

they would make the same shade of green.

9514 1404 393

**Answer:**

29, 145

**Step-by-step explanation:**

Any pair of numbers with a ratio of 1 to 5 can be used. Some possible pairs are ...

3 : 15

4 : 20

** 29 : 145**

__

The color depends on the ratio of blue to yellow paint. **As long as that ratio is maintained, the color will be maintained**.

**Answer: y/10**

**Step-by-step explanation: step 1 = simplify y/100**

** step 2 = (5/32 x 64) x y/100**

** step 3 = simplify 5/32**

** step 4 = (5/32 x 64) x y/100**

** step 5 = The answer is y/10**

F(-1) =

Jutaານເພະາ

a. -4

b. -6

C. 2.

**Answer:**

**A. -4**

**Step-by-step explanation:**

F(-1) means we must plug the number "-1" in for each x.

F(x) = x^2 + 3x - 2

F(-1) = (-1)^2 + 3(-1) - 2

= 1 - 3 - 2

= -4