# What is the difference, in hours and minutes, between these times?a)11:25 and 14:10​

14:10 is 24 hours clock which only come in after noon that is 12

11:25 is a normal clock with remains normal before 12:00

## Related Questions

Given C=n+15, determine the value of C when n=4

19

Step-by-step explanation:

If N=4 and the problem is C= N+15 that means you add 4 to 15 and then get 19 which will be your answer for C. You can also check this by subtracting 19-15 or 19-4!!! I hope this helps!!! Have a great day whom ever you are

How can data range be calculated?a.
Differences between mean and mode

b.
Differences between mean and median

c.
Differences between median and mode

d.
Differences between max value and min value

Option: d is the correct answer.

d.    Differences between maximum value and minimum value.

## Step-by-step explanation:

We know that the data range i.e. Range of the data is the difference between the largest (i.e. maximum value) data value and the smallest (i.e. minimum value) data value.

It is calculated in following steps--

• We arrange our data in the increasing or ascending order.
• Then we find the difference between the maximum and the minimum value of the data set.

45-8÷(4-2)×9+10 how do you do this

do PEMDAS

so do 4-2 which is 2

2 x 9 is 18 x 10 is 180

45 - 8 is 37

180 divided by 37 is 4.9

4-2 =2

2 x 9= 18 x 10 =180

45 - 8 = 37

180 / 37 = 4.9

What percent is equivalent to 2/366 1/3

66 3/5

66 2/3

66 7/10

### ~

66 2/3

Step-by-step explanation:

(2/3)(100) = 66 2/3

Jessica is asked to solve this problem on her math quiz −29+14=? She remembered that she needed to watch for the signs on the numbers, but she is still confused on how the rules work for addition of integers. In complete sentences, explain to Jessica what rule she would use to solve this problem and how she can tell what the sign on her final answer should be in order to get the question correct on her quiz.

Step-by-step explanation:

-29 +14 =-15

The biggest number "29" has minus "-" in front, so in the final the sigh will be minus. The final sigh on the answer dibents on the biggest number.

If you have this exercise :

-14 +29 =15

The biggest number has "+" in front of it

To solve the problem −29+14, you subtract the smaller number from the larger number and give the answer the sign of the larger number, resulting in −15. The rules of addition for integers require attention to the sign and magnitude of the numbers involved.

### Explanation:

Jessica, to solve the problem −29+14, we need to apply the rule for addition when dealing with integers that have different signs. Since −29 is negative and 14 is positive, you subtract the smaller number from the larger number and the answer will have the sign of the larger number. In this case, 29 is larger than 14, so we do 29 − 14, which equals 15. Because the larger number (29) was negative, the result will also be negative, so the final answer is −15.

Remember the rules of addition for different signs: when adding two numbers with opposite signs, the answer will have the sign of the larger absolute value. We subtract the smaller absolute value from the larger one to determine the numerical part of the answer. If you're ever unsure about the sign, just remember that the answer will take the sign of the number with the larger absolute value. This is also true when performing subtraction, except you change the sign of the number being subtracted first, then proceed with addition based on the rules for integers.

Write the related series for the finite sequence 1.5, 2.7, 3.9, . . ., 8.7? Then find the sum.

Subtract each terms.

2.7 - 1.5 = 1.2
3.9 - 2.7 = 1.2

From these, we can see that they add 1.2 each time. 8.7 is the last number, so each numbers in the sequence is.

1.5, 2.7, 3.9, 5.1, 6.3, 7.5, 8.7

Add all of these numbers together.

1.5 + 2.7 + 3.9 + 5.1 + 6.3 + 7.5 + 8.7 = 35.7