# When you have finished, use your Whisper voice to read each number out loud in bothunit and word form. How much does each number need to change for a tenFor 1 hundred?

The required numbers should be changed only by a unit, as proceeding from ten to 1 hundred.

Given that,
To determine how much each number needs to change for a ten for 1 hundred.

### What is a number system?

A numbersystem is described as a technique of composing to represent digits. It is the mathematicalinscription for describing the numbers of a given set by using numbers or other characters in a uniform method. It delivers a special presentation of every digit and describes the arithmeticstructure.

Here,
According to the question,
The number from ten to 1 hundred,
10, 11, ......,99, 100.
From the above series, it can be concluded that each number is greater than by unity from the previous number.

Thus, hte required numbers should be changed only by a unit, as proceeding from ten to 1 hundred.

brainly.com/question/22046046

#SPJ2

Answer: 100- 10 is 90 if that’s the question
So 90 or ninety
If you mean place value it’s tenths

## Related Questions

Consider the parabola r​(t)equalsleft angle at squared plus 1 comma t right angle​, for minusinfinityless thantless thaninfinity​, where a is a positive real number. Find all points on the parabola at which r and bold r prime are orthogonal.

Given:-    ; , where a is any positive real number.

Consider the helix parabolic equation :

now, take the derivatives we get;

As, we know that two vectors are orthogonal if their dot product is zero.

Here,    are orthogonal i.e,

Therefore, we have ,

take t common in above equation we get,

or

To find the solution for t;

take

The number determined from the coefficients of the equation

The determinant

Since, for any positive value of a determinant is negative.

Therefore, there is no solution.

The only solution, we have t=0.

Hence, we have only one points on the parabola   i.e <1,0>

Two cars are traveling at 40 and 50 miles per hour, respectively. If the second cars out 5 miles behind the first car. How long will it take the second car to overtake the first car.

Hello There,

distance = rate x time
5 + 40x = 50x
5 = 10x
x = 1/2 hr

Hope this helps

Jacob the dog eats dry food that contains 324kcal/cup. Jacob eats 3.5 cups a day. The food contains 3.6 g of fat in 100 kcals of energy. what is his daily fat intake?the food contains 25.6 IU of Vitamin D3 in 100 kcals of energy. what is his daily Vitamin D inake?

His daily fat intake is 40.824g.

His daily Vitamin D intake is 290.304 IU.

Step-by-step explanation:

The first step to solve this problem is finding the daily kcal intake of the dogs.

Each cup has 324 kcal, and he eats 3.5cups a day. So:

1 cup - 324 kcals

3.5 cups - x kcals

kcals.

His daily intake is of 1134 kcals.

The food contains 3.6 g of fat in 100 kcals of energy. what is his daily fat intake?

There are 3.6g of fat in 100 kcals of energy. How many g of fat are there in 1134 kcals?

3.6g - 100 kcals

xg - 1134 kcal

g

His daily fat intake is 40.824g.

The food contains 25.6 IU of Vitamin D3 in 100 kcals of energy. what is his daily Vitamin D inake?

Similar logic as above.

25.6IU - 100 kcals

x IU - 1134 kcal

IU

His daily Vitamin D intake is 290.304 IU.

500% of 30% of 36 is what percent of 216?

500/100×30/100=5×30/100=1.5
1.5×36=54
216÷54=4
25%

2+2=5 why 2+2=4 why

4+4=10 why

4+4= 8 why

Bro common sense

brainiest and 50 points. Diana usually drives at an average rate of 30 mph. Today, she is going to drive 12 miles to her friend Tony's house. How many minutes will it take her to get there?

24 minutes

Step-by-step explanation:

Distance = speed x time

12 mi = 30 mi/h x time

time = 12/30 = 4/10 hours

since 1 hour has 60 minutes

4/10 hours x 60 = 24 minutes