Answer:
so 1000987 in 3 years or 1000987:3 or i like to put it as 1000987:3

we notice that 6 is 2 times of 3 so we just multiply 1000987:3 by 2 and get 2001974:6

2001974 in 6 years

we notice that 6 is 2 times of 3 so we just multiply 1000987:3 by 2 and get 2001974:6

2001974 in 6 years

75 + ( - 50 ) + 250 + (- 150) + 50 = 175 ft A. What three numbers in the equation represent in an increase in elevation? B. Use the same sign to add these three integers together. C. What two numbers in the equation represent a decrease in elevation? D. Use the sign to add these two integers together. E. Add the resulting integers to determine the sum of the equation that describes the hikes in engage in elevation.

What is 2x – 45 = 7x – 9x –x

Convert the angle 13°38'35\" to decimal degrees and round to the nearest hundredth of a degree..

Divide 7/24 by 35/48 and reduce the quotient to the lowest fraction

How do you Graph 0=x+1/4y+1/2

What is 2x – 45 = 7x – 9x –x

Convert the angle 13°38'35\" to decimal degrees and round to the nearest hundredth of a degree..

Divide 7/24 by 35/48 and reduce the quotient to the lowest fraction

How do you Graph 0=x+1/4y+1/2

percent means parts out of 100

15%=15/100=0.15

'of' means multiply

therefor

15% of x equals 12 means

0.15 times x=12

divide both sides by 0.15

x=80

the number is 80

15%=15/100=0.15

'of' means multiply

therefor

15% of x equals 12 means

0.15 times x=12

divide both sides by 0.15

x=80

the number is 80

b. False

truth

ewidence

k - scale similarities

a,b,c = sides of the triangle

p - perimeter of a triangle

k*a + k*b + k*c = k(a+b+c) = k*p

triangles

a = 3

b = 15

c = 14

triangles 1:2

2a = 2*3 = 6

2b = 2*15 = 30

2c = 2*14 = 28

ewidence

k - scale similarities

a,b,c = sides of the triangle

p - perimeter of a triangle

k*a + k*b + k*c = k(a+b+c) = k*p

triangles

a = 3

b = 15

c = 14

triangles 1:2

2a = 2*3 = 6

2b = 2*15 = 30

2c = 2*14 = 28

How to solve this:

1. 5x + 3x = 24

2. x(5+3) = 24

3. x = 24/(5+3)

4. x = 24/(8)

5. x= 8

6. 5*3 = 15 (Sam) 3*3 = 9 (Hanks)

1. 5x + 3x = 24

2. x(5+3) = 24

3. x = 24/(5+3)

4. x = 24/(8)

5. x= 8

6. 5*3 = 15 (Sam) 3*3 = 9 (Hanks)

15 and 9 are the two ages so so hank is 9.

**Answer: Here's my answer**

**Step-by-step explanation:**

**The objective function given, "c = xy", represents the cost (c) associated with the operation of machine X and machine Y, where x represents the number of hours machine X runs and y represents the number of hours machine Y runs.**

**To understand the objective function, let's break it down step by step:**

**1. "c" represents the cost associated with the operation of the machines. This could include expenses such as maintenance, energy consumption, or labor costs.**

**2. "x" represents the number of hours machine X runs. This indicates the duration for which machine X is in operation.**

**3. "y" represents the number of hours machine Y runs. This indicates the duration for which machine Y is in operation.**

**4. The objective function "c = xy" states that the cost (c) is calculated by multiplying the number of hours machine X runs (x) by the number of hours machine Y runs (y). This means that the total cost is proportional to the product of the hours of operation for both machines.**

**For example, if machine X runs for 5 hours (x = 5) and machine Y runs for 3 hours (y = 3), the cost (c) would be calculated as follows:**

**c = xy**

**c = 5 * 3**

**c = 15**

**In this case, the cost (c) would be 15, representing the total cost associated with the operation of both machines for the given hours.**

**Therefore, the objective function "c = xy" calculates the cost based on the product of the hours of operation for machine X and machine Y.**

10% of £64.00 is £6.40.

£64.00-£6.40=£58.60

**Your answer is £58.60**

£64.00-£6.40=£58.60

No the side’s are different