Answer:
The answer is 180.

12 times 15 equals 180

18 times 10 equals 180

20 times 9 equals 180

12 times 15 equals 180

18 times 10 equals 180

20 times 9 equals 180

Answer:

**Answer: 180**

**Step-by-step explanation:**

Negative 5 divided by x minus 3

I need help to this problem very difficult

The perimeter of a rectangle is 28 cm. The length is 10 cm longer than the width. What are the length and width of the rectangle

Mr. Fields ordered 3 tons of gravel for a driveway at a factory. How many pounds of gravel did he order

Shady grove is 40 miles away. Middletown is 1/5 of the way there and Parkview is 2/5 of the way.7. How many miles away is Middletown? _______8. How many miles away is Parkview? ________9. Ocean city is 42 miles away from home. We have gone 35 miles. What fraction of the distance have we gone.________answer this asap due tomorrow and first one gets brainlest answer

I need help to this problem very difficult

The perimeter of a rectangle is 28 cm. The length is 10 cm longer than the width. What are the length and width of the rectangle

Mr. Fields ordered 3 tons of gravel for a driveway at a factory. How many pounds of gravel did he order

Shady grove is 40 miles away. Middletown is 1/5 of the way there and Parkview is 2/5 of the way.7. How many miles away is Middletown? _______8. How many miles away is Parkview? ________9. Ocean city is 42 miles away from home. We have gone 35 miles. What fraction of the distance have we gone.________answer this asap due tomorrow and first one gets brainlest answer

Am I supposed to be figuring out what the length of the two other legs are?

180-20= 160. Split 160 in half, which is 80, and that's your answer.

To find the number of minutes in each month, first find the number of days in a leap year. There are 366 days in a leap year, and 24 hours each day. 366 times 24 will give you the number of hours each leap year. There are 8784 hours in a leap year. To find the minutes, you need to multiply this number by 60, because there are 60 minutes in an hour. When you solve this, you'll get the answer, there are 527040 minutes in a leap year.

**Answer:**

x = 5, x = -2

**Step-by-step explanation:**

x² - 3x - 4 = 6

Subtract: x² - 3x - 10 = 0

Find two numbers to factor: adds up to -3x, product is -10x²: -5x and 2x

Substitute: x² - 5x + 2x - 10 = 0

Factor: (x - 5)(x + 2) = 0

Solutions: **x = 5, x = -2**

**Answer:**

$1647.20

**Step-by-step explanation:**

28400x 5.8% which equals .058 in decimal form which gives you $1647.20

The anwser is $1647.20

So 26 27 28 29 30 31 32 right I think that's what your asking because whole numbers have no decimals

Well, the question simply means that you should give all the numbers between 25 and 33. And those are;

26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Hope i helped. Have a nice day.

26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Hope i helped. Have a nice day.

300000 + 50000... Is less than