Answer:
1.

2.

So, the answer is yes.

2.

So, the answer is yes.

Answer:
Yes

4/9= 0.4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444

1/3= 0.3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

4/9= 0.4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444

1/3= 0.3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Help me please!!!! It's been 2 hours and I can't figure these out!!!!! D:

Mr. Deets is making an array to display 9 pictures. For each pair of different factors, there are two arrays he can make. How many different arrays can Mr. Deets make ? Is the number of arrays odd or even Explain.

Hey! My friend needs my help with a math question but I have no idea! Please help??

The stem-and-leaf plot shows the number of home runs Carlos hit in the last five seasons. What is the mean absolute deviation of these values? Carlos home runs

What is the property of (18+13)-13 and 18

Mr. Deets is making an array to display 9 pictures. For each pair of different factors, there are two arrays he can make. How many different arrays can Mr. Deets make ? Is the number of arrays odd or even Explain.

Hey! My friend needs my help with a math question but I have no idea! Please help??

The stem-and-leaf plot shows the number of home runs Carlos hit in the last five seasons. What is the mean absolute deviation of these values? Carlos home runs

What is the property of (18+13)-13 and 18

Just multiply 21 by 2.

21 times 2 = 42

We have our results .... 42 / 2 = 21

21 times 2 = 42

We have our results .... 42 / 2 = 21

If you just want some examples: 105/5=21, 63/3=21, 441/21=21

439.126 439.216 439.261 439.261

439.126 - 439.216 - 439.261

Simple,

add all the quarts...

8+5+5=18

There are 18 quarts.

Now for 1 quart= 4 cups

So take 18*4=72

Thus, Krystal can serve 72 cups worth of soup to her guests.

add all the quarts...

8+5+5=18

There are 18 quarts.

Now for 1 quart= 4 cups

So take 18*4=72

Thus, Krystal can serve 72 cups worth of soup to her guests.

**Answer:**

36

**Step-by-step explanation:**

You subtract 180 from 56 then add your answer, 124 to 20, then subtract 144 from 180 to get 36

Ben read 12 books

Firstly you know how any books Sheldon read so to find out number of books Keisha read you go backwards to what they have mentioned.

You times number of books Sheldon has read by 2 then add 4 ( because it says subtract 4 and divide by 2).

(10x2) +4=24

Now we know Keisha has read 24 books and she has read twice as many as Ben therefore number of books Ben has read:

24/2=12

Ben has read 12 books

Firstly you know how any books Sheldon read so to find out number of books Keisha read you go backwards to what they have mentioned.

You times number of books Sheldon has read by 2 then add 4 ( because it says subtract 4 and divide by 2).

(10x2) +4=24

Now we know Keisha has read 24 books and she has read twice as many as Ben therefore number of books Ben has read:

24/2=12

Ben has read 12 books

So Sheldon read 10 so multiply that by 2 (because your doing the opposite of it to find answer) so 2x10=20,

plus 4 =24

So Keisha read 24 books which is twice as many as Ben so divide that by 2 to get the number of books Ben read.

So 24 divided by 2 = 12

Ben read 12 books

plus 4 =24

So Keisha read 24 books which is twice as many as Ben so divide that by 2 to get the number of books Ben read.

So 24 divided by 2 = 12

Ben read 12 books

1. $1.27

2. $1.31

3. $2.00

4. $2.18

**Answer:**

__Option 4:__** $2.18 **

**Step-by-step explanation:**

__Lets first analyse our given information. We know that:__

- Original Cost Per Jug: $0.80

- Mark Up cost: 150%

- Sales Tax: 9%

Now the **Mark Up cost essentially means that the original price of any item has gone up (i.e. increased)**. So first let us find the Mark Up final cost of a $0.80 jug when price has increased by 150%, as follow:

**Thus the jug after the mark up now costs $2.**

Now lets compute the sales tax on the final jug cost, thus the 9% Tax on $2 as follow:

**So finally the total cost of a jug of iced tea from A-1 Deli is $2.18 dollars (i.e. Option 4). **

**Answer:**

2.18

**Step-by-step explanation:**

Hi Hello Hi Hello