Answer:

**Answer: my 8 year old step sis likes me **

**Step-by-step explanation: plz help**

HEEEEEEEEEEELLLLLLLPPPPP PLEASE ); Kingston deposited $90 in a savings account earning 6% interest, compounded annually. To the nearest cent, how much will he have in 2 years?

What is the image point of (4, 6) after the transformationT 5,2 r y=-x?

Plz answer serious answers only

Can some tell me how to do these

Please help so urgent

What is the image point of (4, 6) after the transformationT 5,2 r y=-x?

Plz answer serious answers only

Can some tell me how to do these

Please help so urgent

For June:

Bike:

(4) * (3 1/4) = 13 miles

Swim:

(4) * (2 1/2) = 10 miles

Total:

13 + 10 = 23 miles

For July:

Bike:

(3) * (4 3/4) = 14.25 miles

Swim:

(3) * (3 1/2) = 10.5 miles

Total:

14.25 + 10.5 = 24.75 miles

The difference between both months is:

24.75 - 23 = 1.75 miles

**Answer:**

**the total distance Cameron bike and swim in July compared to the total distance he bike in swim in June was 1.75 miles greater**

Bike:

(4) * (3 1/4) = 13 miles

Swim:

(4) * (2 1/2) = 10 miles

Total:

13 + 10 = 23 miles

For July:

Bike:

(3) * (4 3/4) = 14.25 miles

Swim:

(3) * (3 1/2) = 10.5 miles

Total:

14.25 + 10.5 = 24.75 miles

The difference between both months is:

24.75 - 23 = 1.75 miles

Write the equation of the total revenue function, R(x), in terms of x.

Write the equation of the profit function, P(x), in terms of x. Simplify P(x) completely.

**Answer:**

The cost function is C(x) = 14x + 100000,

the revenue function is R(x) = 20x,

the profit function is P(x) = R(x) − C(x) = 20x − 14x − 100000 = 6x − 100000.

**Step-by-step explanation:**

5/1

4

1/5

the reciprocal of 1/5 is 0.2

it’s 5/1 ..........!,!.,

1? Isn’t it like a prime number

The value of x is given by the pythagoras theorem

X^2 = 17^2 - 15^2

X^2 = 289-225

X^2 = 64

X = sqrt64

X= 8cm

X^2 = 17^2 - 15^2

X^2 = 289-225

X^2 = 64

X = sqrt64

X= 8cm

**Answer:**

27

**Step-by-step explanation:**

First is 9 / 3 which is 3 and then 4 x 6 which is 24 then 24 + 3 = 27

**Answer:**

PEMDAS

4 × 6 is 24

9 ÷ 3 is 3

24 + 3 = 27

**Step-by-step explanation:**