3x + y = 4

kx + y = −2

Answers:

A: -3

B: -2

C: 3

D: 4

Answer:

**Answer:**

The answer to this question is 4

**Step-by-step explanation:**

Write an equation that illustrates the following: a number with two decimal places multiplied by a number with one decimal place the product has only 2 nonzero digits.

The total of 8 and the product of x and 2

Math 1 3/8 1/4 a c= 2 5/8 11/16 a c= 3 4/6 6/9 a c=

A cat has 24 whiskers by its nose. A manatee has 25 times as many whiskers.How many whiskers does a manatee have?

Find the cost of lodging: A resort offers a double room for $87.00. Meals in the restaurant are $9.00 per person for breakfast, $14.00 per person for lunch, and $16.00 per person for dinner. How much would it cost two people to stay in the resort each day?

The total of 8 and the product of x and 2

Math 1 3/8 1/4 a c= 2 5/8 11/16 a c= 3 4/6 6/9 a c=

A cat has 24 whiskers by its nose. A manatee has 25 times as many whiskers.How many whiskers does a manatee have?

Find the cost of lodging: A resort offers a double room for $87.00. Meals in the restaurant are $9.00 per person for breakfast, $14.00 per person for lunch, and $16.00 per person for dinner. How much would it cost two people to stay in the resort each day?

9514 1404 393

**Answer:**

The median, because the distribution of wind speeds is skewed.

**Step-by-step explanation:**

A few higher speeds will raise the mean. For a skewed distribution, **the median** may be a more appropriate measure of center.

__

*Additional comment*

From an engineering point of view, one might have to consider speeds only within some range, as the wind turbines may be shut down for speeds too low or too high. Likely the power generated is not proportional to speed, so a weighted average (of the square of speed) would probably be more useful. Unfortunately, this question does not get into such subtleties.

-Hours paid Saturday=

-Hours paid Sunday=

-Total Hours paid=

**Answer:**

Total Earned Saturday: $45

Total Earned Sunday: $63

Total: $108

**Step-by-step explanation:**

Time and a quarter means that you divide his normal rate by 4 and add that to his normal rate:

9/4 = 2.25 2.25 + 9 = 11.25

Jarvis makes $11.25 an hour on Saturdays. Since he worked 4 hours, you multiply 11.25 x 4 = 45.

Time and three quarters means that you multiply his normal rate by 3/4 and add that to his normal rate:

9x0.75 = 6.75 6.75 + 9 = 15.75

Jarvis makes $15.75 an hour on Sundays. Since he worked 4 hours, you multiply 15.75 x 4 = 63.

To get the total, you add his earnings on Saturday and earnings on Sunday:

45 + 63 = 108.

I hope this helped you. If it did, please feel free to rate and press thanks! Have a splendid day.

**Answer:**

72

**Step-by-step explanation:**

If he worked on saturday for four hours he got 36 dollars and worked the same time on sunday he 36+36=72 dollars

**Answer:**

2A9

**Step-by-step explanation:**

Draw a coordinate system, Draw a circle with radius 5 with center part (2,4). Now draw a line of y=x-6 with -6 being the y intercept and see what you get

B has coordinates (2,-2)

C has coordinates (-2,-4)

D is the midpoint of AB.

E is the midpoint of AC.

prove that DE is parallel to BC.

SSS (side, side, side)

**Answer:**

SSS (side, side, side)

hope it helps:))!!!

Answer:

The percentage is 68.26%

Step-by-step explanation:

Before we use the empirical rule , we need to find the value of the z-score

Mathematically;

z-score = (x - mean)/SD

Thus;

z-score = (7.85 - 7.45)/0.4 = 0.4/0.4 = 1

So the percentage we want to calculate now is the percentage of values within 1 standard deviation of the mean

According to the empirical rule, 68.26% of values are within 1 standard deviation of the mean