Bonsoir à tous, j'ai besoin d'aide urgemment en maths si possible et merci d'avance. L'exercice est photographié ci-dessus
Bonsoir à tous, j'ai besoin d'aide urgemment en maths si - 1

Answers

Answer 1
Answer: m<SAB = 180 - 58,5 = 121,5

180 - 121,5 - 34,1 = 23,4

(sin 121,5)/SB = (sin 23.4)/18,7

SB = (sin 121,5 * 18,7)/(sin 23,4)

SB = 40,15

sin B = h/SB

h = (SB) * sin B

h = 40,15 * sin 35.1

h = 23,1

Related Questions

Factor completely: x^4 – 16 A. (x2 + 2)3(x – 2) B. (x2 + 4)(x + 2)(x – 2) C. (x2 + 4)(x2 – 4) D. (x + 4)(x – 4)
What is the probability of losing 6 times in a row playing Heads or Tails flipping a coin?
15 POINTS and Will mark BRAINLIEST!!! PLease heLP Write the expression as a simplified rational expression. 5 / 1/6 + 1 / x+1 Show work!
Hey, I really don't get this and would love a little help, please.A triangle has sides with lengths in a ratio of proportions 3:6:8. one of the sides is 24, find the minimum and maximum perimeter of the triangle. I'm really hoping one ou you all can help me understand.Thanks for the help,Huck
Helpppp!!! Plzzzzzzzz

Solve the inequality 81-1 1/5x<55

Answers

Answer:

{x:x<11/130}

Step-by-step explanation:

given 81-1 1/5x<55. you first change the < to equal sign(=)

given you 81-11/5x=55. multiplyingthroughouttheequationwith5x.

thus,81×5x-11/5x×5x=55×5x

resultsto405x-11=275x

groupingliketerms.

405x-275x=11resultsto

130x=11

dividingthroughby130

youwillgetx=11\130.Theinequalityiswrittenas {x:x<11/130}.the<signwon'tchangesincewe dividedwithapositivenumber.

Claire bought a plant and planted it in a pot near a window in her house. The plant began to grow 2 inches per month, and after 7 months the plant was 32 inches tall. Write an equation for the function H(t), representing the height, in inches, of the plant t months after Claire bought the plant.H(t)= answer

Answers

Answer:H(t)=18+2t

Step-by-step explanation:

Let h_(0) the initial height of the tree.

It is given that the tree grows 2 inches every month.

So,in t months,the tree grows 2t inches.

The final height of the tree after t months is the sum of its initial height and its growth in t months.

So,H(t)=h_(0)+2t

Given that H(7)=32

So,32=h_(0)+2(7)

h_(0)=18

So,H(t)=18+2t

Traveled 33 miles which is 55% of trip, what is total

Answers

60 miles would be the total miles in the trip
60. I set it up as a proportion. 33/w=55x 3300 divided by 55 is 60

I need help with all of these questions can you help pls

Answers

For 3) 6/10 times 18
6/10 times 18/1 = 108/10= 54/5 or 272.5


Hi, having trouble understanding this question.. as well as solving it.Angle P and angle Q are complementary angles. The measure of angle P is one-fourth the measure of angle Q. Find the measure of each angle.

The measure of angle P is _________.

The measure of angle Q is _________.

Answers


-- You have two angles.

-- They're complementary . . . they add up to 90 degrees.

-- One is 4 times as big as the other one.
___________________________________________

-- The smaller angle has 1 share of the 90 degrees.

-- The bigger angle has 4 shares of the 90 degrees.

-- (The smaller one is 1/4 the size of the bigger one.
   The bigger one is 4 times the size of the smaller one.)

-- When you add them together, you get 5 shares, totaling 90 degrees.

-- What's the size of each share ?  It's 90/5 = 18 degrees.

-- The smaller angle gets one share . . . 18 degrees.

-- The bigger angle gets 4 shares.   (4 x 18) = 72 degrees.
____________________________________

Check:

-- Is the small one 1/4 the size of the big one ?    18/72 = 1/4  Yes.

-- Are they complementary ?  Do they add up to 90 degrees ?

                                                                       18 + 72  =  90  Yes.

                                                                                 yay !
The measure of angle P and Q is given in the picture.

What is the balance on a deposit of $1,150 that earns 9% interest compounded annually for 2 years

Answers

Step One: Calculate interest.

1150*0.09=103.5

Step Two: Calculate the amount at the end of the first year.

1150+103.5=1253.5

Step Three: Calculate the amount at the end of the second year. This will be your final answer.

1253.5+103.5=1357

$1357 balance