Answer:

**Answer:**

**Carlotta needs 24 orange beads for her necklace.**

**Step-by-step explanation:**

For each necklace, the ratio of blue beads to orange beads is 3 to 2. or 3:2

Total beads given to make a necklace is = 60

Let the number of orange beads be = x

The ratio is 2 orange beads out of 5 total beads

So, we can represent the ratio as:

x=24

**Hence, Carlotta needs 24 orange beads for her necklace.**

Blue beads needed =

**We can also check the ratio for blue beads to orange beads:**

Divide by 4, we get

Divide by 3, we get

...... (the given ratio)

**Therefore, Carlotta needs 24 orange beads for her necklace.**

Answer:
5x=60

x=12

2x=24

......

x=12

2x=24

......

What is the volume of a cylinder with a radius of 7 feet and a height of 12 feet? Use 3.14 for pi. Round your answer to the nearest hundredth.A. 1,846.32 cubic feet B. 1,950.25 cubic feet C. 1,999.21 cubic feet D. 2,000.31 cubic feet Please answer asap

Which is greater 6,200 ft or 1 mi 900 ft?

One cell phone plan charges $20 per month plus $0.15 per minute used. A second cell phone plan charges $35 per month plus $0.10 per minute used. Write and solve an equation to find the number of minutes you must talk to have the same cost for both calling plans.

The product of .4 and .002 would have how many zeros between the decimal point and the first non zero digit A) 2 B)3 C)4 D)5

Sarah colored 1/2 of her paper green. Melanie folded her paper into eight. How many sections should Melanie color to make her paper look just like sara's?

Which is greater 6,200 ft or 1 mi 900 ft?

One cell phone plan charges $20 per month plus $0.15 per minute used. A second cell phone plan charges $35 per month plus $0.10 per minute used. Write and solve an equation to find the number of minutes you must talk to have the same cost for both calling plans.

The product of .4 and .002 would have how many zeros between the decimal point and the first non zero digit A) 2 B)3 C)4 D)5

Sarah colored 1/2 of her paper green. Melanie folded her paper into eight. How many sections should Melanie color to make her paper look just like sara's?

**Answer:**

1/2

**Step-by-step explanation:**

u could simplify it to 1/2 pls give brainliest answer

**Answer: 1/2 and if you mean multiplying 4/8 because 2 ÷ 2 = 1 and 4 ÷ 2 = 2, and if you mean multiplying 2 • 2 = 4 and 4 • 2 = 8 so those are two answers.**

In order to answer this question, we need to convert the amount of gallon into cups1 gallon has around 16 cupsand you just need to divide the 5 caps into the total cups in one gallonSo the fraction would be :5 cups / 16 cups= 5/16Hope this helps. Let me know if you need additional help!

The correct answer for the question that is being presented above is this one: "C 6 in. by 8 in. by 10 in. The dimension of the rectangular prism container is 6 in. by 8 in. by 10 in.

Here are the following choices:

A 3 in. by 8 in. by 10 in.B 6 in. by 4 in. by 12 in.C 6 in. by 8 in. by 10 in.D 8 in. by 4 in. by 8 in.

Here are the following choices:

A 3 in. by 8 in. by 10 in.B 6 in. by 4 in. by 12 in.C 6 in. by 8 in. by 10 in.D 8 in. by 4 in. by 8 in.

**Answer: cant can, can can, cant cant**

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

315

**Step-by-step explanation:**

42÷2 = 21

2×21 = 42

So, 15×21 = 315

315÷21 = 15

**Answer:**

315

**Step-by-step explanation:**

42÷2 = 21

2×21 = 42

So, 15×21 = 315

315÷21 = 15

17.009 in word form is

seventeen and nine thousandths.

Hope this helped! :))

seventeen and nine thousandths.

Hope this helped! :))

seventeen point zero zero nine or seventeen and nine thousandths