Answer:
It is C. Hope this helps. LOL

What is the value of x in the equation 6(5-8x)+12=54

Plastic forks come in packs of 6.You need 40 forks for a party.How many packs of forks should you buy

What is 1/4 minus 1/5

I an confused need help on number 6

PLEASE HELP I GIVE THANKS

Plastic forks come in packs of 6.You need 40 forks for a party.How many packs of forks should you buy

What is 1/4 minus 1/5

I an confused need help on number 6

PLEASE HELP I GIVE THANKS

10: 2, 5

24: 2,2,2,3

GCF is 2

24: 2,2,2,3

GCF is 2

The gcf is 2 (2x5=10)

(2x12=24)

(2x12=24)

2)132 days to 125.4 days

need it asap plzz

If you would like to solve the following equations, you can calculate it using these steps:

1)**x% of 125 cm is 87.5 cm**

x% * 125 = 87.5

x/100 * 125 = 87.5 /*100/125

x = 87.5 * 100 / 125

**x = 70%**

2)**y% of 132 days is 125.4 days**

y% * 132 = 125.4

y/100 * 132 = 125.4 /*100/132

y = 125.4 * 100 / 132

**y = 95%**

1)

x% * 125 = 87.5

x/100 * 125 = 87.5 /*100/125

x = 87.5 * 100 / 125

2)

y% * 132 = 125.4

y/100 * 132 = 125.4 /*100/132

y = 125.4 * 100 / 132

**Answer:**

132 days to 125.4 days

need it asap plzz

**Step-by-step explanation:**

Par b) Explain how you find the area of the shaded region. What was your thought process?

a) The shaded region is that portion of the rectangle that is not in the circle. You need the formulas for the area of a rectangle and a circle.

**Area of rectangle = length*width**

** Area of circle = (π/4)*diameter²**

b) The figure shows the width of the rectangle is 14 ft, the same as the diameter of the circle. The length of the rectangle is shows as 21 ft. The shaded area is the difference ...

Shaded Area = Area of rectangle - Area of circle

Shaded Area = (21 ft)*(14 ft) - (π/4)*(14 ft)²

Evaluating this expression, we have

Shaded Area ≈ 294 ft² - 153.9 ft² =**140.1 ft²**

b) The figure shows the width of the rectangle is 14 ft, the same as the diameter of the circle. The length of the rectangle is shows as 21 ft. The shaded area is the difference ...

Shaded Area = Area of rectangle - Area of circle

Shaded Area = (21 ft)*(14 ft) - (π/4)*(14 ft)²

Evaluating this expression, we have

Shaded Area ≈ 294 ft² - 153.9 ft² =

•75% = 0.75

•450 ÷ 0.75 = 600

•450 is 75% 0f 600

There are the steps that I used to get that**450 is 75% 0f 600**

•450 ÷ 0.75 = 600

•450 is 75% 0f 600

There are the steps that I used to get that

just divide 450 by the 75%. So 450/.75 is 600

**Answer:**

**32 miles the car travel per gallon.**

**Step-by-step explanation:**

Given : A car travels 480 miles on 15 gallons of gasoline.

To find : How many miles does the car travel per gallon.

Solution : We have given

A car travels on 15 gallons = 480 miles .

A car travels on 1 gallons = .

A car travels on 1 gallons = 32 miles.

We can say 32 miles the car travel per gallon.

**Therefore, 32 miles the car travel per gallon.**

you take 480 and divide it by 15, because it says per gallon. so then if the car goes 480 miles with 15 gallons, you have to figure out how to find per gallon. you divide 480/15 and your answer is 32

1 cm = 10 mm

Ben = 140 cm

Mike = 1090/10 = 109 cm

140 - 109 = 31

31 * 10 = 310

Ben is taller by 31 cm or 310 mm

Ben = 140 cm

Mike = 1090/10 = 109 cm

140 - 109 = 31

31 * 10 = 310

Ben is taller by 31 cm or 310 mm

1090mm = 109cm

Ben is taller.

Ben is taller.