Answer:
5*1 = 5

5*3 = 15

5*5 = 25

5*7 = 35

5*9 = 45

5*11 = 55

None of them involve 0's

5*3 = 15

5*5 = 25

5*7 = 35

5*9 = 45

5*11 = 55

None of them involve 0's

Answer:
5,15,25,35,45,55,65 is that is far as you need it

190000000 x 155555555555555555

A store sells 2 1/4 pounds of mulch for every 1 1/2 pounds of gravel sold. The store sells 180 pounds of mulch and gravel combined. How many pounds of each item does the store sell?

What is the expanded form of 876 million

Santa gains 3 pounds per week.How many pounds will he gain in 20 weeks

What equals 44 in multiplication?

A store sells 2 1/4 pounds of mulch for every 1 1/2 pounds of gravel sold. The store sells 180 pounds of mulch and gravel combined. How many pounds of each item does the store sell?

What is the expanded form of 876 million

Santa gains 3 pounds per week.How many pounds will he gain in 20 weeks

What equals 44 in multiplication?

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

We have been given that that v varies directly as g.

We can represent this information in an equation as:

First of all, we will find constant of variation (k) by substituting and in our given equation.

So our equation would be .

Now, we will substitute in the given equation:

**Therefore, the value of v is 99.**

For a variable to vary directly to another is telling you to set up a proportion

v/g = v/g

36/4 = v/11

4v = 396

v = 99

v/g = v/g

36/4 = v/11

4v = 396

v = 99

Well,

We can write everything down based on x.

Longer piece = 2x + 1

Longer piece + Shorter piece = 16

x + 2x + 1 = 16

Collect Like Terms

3x + 1 = 16

Subtract 1 from both sides

3x = 15

Divide both sides by 3

x = 5

Longer piece = 2x + 1

Longer piece = 2(5) + 1

Longer piece = 10 + 1

Longer piece = 11

11 + 5 = 16

Longer piece = 11 ft.

Shorter piece = 5 ft.

We can write everything down based on x.

Longer piece = 2x + 1

Longer piece + Shorter piece = 16

x + 2x + 1 = 16

Collect Like Terms

3x + 1 = 16

Subtract 1 from both sides

3x = 15

Divide both sides by 3

x = 5

Longer piece = 2x + 1

Longer piece = 2(5) + 1

Longer piece = 10 + 1

Longer piece = 11

11 + 5 = 16

Longer piece = 11 ft.

Shorter piece = 5 ft.

Answer: long: 11 short 5

Step-by-step explanation:

**Answer:**

10/12

**Step-by-step explanation:**

10/12 and 60 /72 they are equivalent

If you mean how do you get x by it's you divide both sides by 8, to cancel out the multiplication between x and 8, meaning that it would end up being x=7, sorry if that didn't answer your question correctly.

Divide 56 by eight (=7)

Divide 8x by eight (=X)

So you have X + 7

So I think it would be 1(x+7)

(I could be wrong)

Divide 8x by eight (=X)

So you have X + 7

So I think it would be 1(x+7)

(I could be wrong)

12x - 21 = 27

12x = 27 + 21

12x = 48

x = 48/12

x = 4

12x = 27 + 21

12x = 48

x = 48/12

x = 4

3*4x=12x 3*-7=-21 12x-21=27 +21 +21 12x=48 12x/12 = 48/12 X=4

Area= length× width 240=16×_ Do 240÷16=15 So it is 15 feet