Answer:
Don't forget the number it's on you put B but good geuss.

Answer:
The answer is Option B.

Lexi started her homwork at 4:30 P.M. She finished at 5:05 P.M. How many seconds did it take her to finish her homework?

What number is 1/10 the value of 237

How many times greater is 36 than 32?

In a flock of sheep 34%of them are white If 85 of the sheep are white how many total sheep in the flock

What is 100 divided by 6

What number is 1/10 the value of 237

How many times greater is 36 than 32?

In a flock of sheep 34%of them are white If 85 of the sheep are white how many total sheep in the flock

What is 100 divided by 6

Do 22 / 2 = ? * 5 and then u will get ur answer

the answer would be 9 because you have to see the number after the decimal point is bigger than 5 and if its 5 you add one to the number before the decimal

8.525 rounded to the nearest tenth is 8.500

area=legntht times width

area=558

legnth=112

width=?

subsitute

558=112 times ?

divide both sides by 112 (since 112/112=1)

558/112=1 times ?

4 and 55/56=?

aprox

4.98214

width is close to 5 yards

area=558

legnth=112

width=?

subsitute

558=112 times ?

divide both sides by 112 (since 112/112=1)

558/112=1 times ?

4 and 55/56=?

aprox

4.98214

width is close to 5 yards

Area for a rectangle=l×w

112×w=558 yds^2

--------- -----------

112 112

**w≈4.98 yards**

Check:

112×4.98

=557.76

112×w=558 yds^2

--------- -----------

112 112

112×4.98

=557.76

For drew

5w=55

5w/5=55/5

W=11

11 weeks

For jan

6w= 55

6w/6 = 55/6

W=9.16

9 weeks

Together

6+5 = 11

11w=55

11w/11=55/11

W=5

5 weeks

5w=55

5w/5=55/5

W=11

11 weeks

For jan

6w= 55

6w/6 = 55/6

W=9.16

9 weeks

Together

6+5 = 11

11w=55

11w/11=55/11

W=5

5 weeks

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

We have been given that Liam and his classmates bought a present for their teacher, evenly splitting the $120 among the 'e' of them.

This means that number of all students is 'e'. To find the cost of present for each student, we will divide 120 by e.

Since Liam had $250, so we need to subtract from 250 to get amount Liam has left:

**Therefore, our required expression would be .**

Liam Splits $40 With The 3 Of Them Out Of $120 And Liam Has 130 Because 250-120=130

decimal places.

**Answer:**

3:8, 4:16 5:32

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

pls mark me the brainkiest pls pls pls