Answer:
30 is the lcd, with each number then being 9/30 and -8/30.

What is 22/55 in simplest form

The jars of paint in the art room have different amounts of paint.the green paint jar is 4/8 full. The purple paint jar is 4/6 full. Which paint jar is less full?

NEED HELP!!!! 1/4x^2=27/4

A purse contains $2.45 in dimes andquarters. There are two more thantwice as many dimes as quarters. Howmany of each coin are in the purse?

3.7, MACC.3.NF 1.1) or 4. Kylee bought a pack of 12 cookies. One-third of the cookies are peanut butter How many of the cookies in the pack are peanut butter? (Lesson 8.8) 8000

The jars of paint in the art room have different amounts of paint.the green paint jar is 4/8 full. The purple paint jar is 4/6 full. Which paint jar is less full?

NEED HELP!!!! 1/4x^2=27/4

A purse contains $2.45 in dimes andquarters. There are two more thantwice as many dimes as quarters. Howmany of each coin are in the purse?

3.7, MACC.3.NF 1.1) or 4. Kylee bought a pack of 12 cookies. One-third of the cookies are peanut butter How many of the cookies in the pack are peanut butter? (Lesson 8.8) 8000

-y+12=4x

PLS HELP!!!!

Addition/ Elimination method

4×+7y=-12 __ -4x-y=-12 ________ 0x+6y=-24 , so you eleminated by it self 6y/6=-24/6 , you get : y=-4 and then you plug in 4x+7(-4)=-12 , that's your answer 4x-28 =-12 , you divided in both side 4x=-12+28 , 4x=16 , and then x=16/4 =4 , so x=4

The circumference is the amount of length around the circle the diameter is the distance across the middle of the circle, first off you need the formulas which are to find the circumference of a circle use the formula C=2 * (pi) * r to find the diameter use the formula D=2 * (pi) and remember that the radius of a circle is the distance from the perimeter of the circle to the center of the circle (half the diameter) so half of 14 equals 7,so in close C= 2 * 3.14 * 7 = 43.96. Enjoy!=)

The circumference of a circle if a diameter is 14 feet is: **43.96**

BECAUSE:

The formula to solve circumference is:

3.14 (pi) × diameter = circumference

Plug in diameter with 14:

3.14 × 14 = 43.96

Hope this helps!

BECAUSE:

The formula to solve circumference is:

3.14 (pi) × diameter = circumference

Plug in diameter with 14:

3.14 × 14 = 43.96

Hope this helps!

If you would like to know what was the height, in inches, of the pile after 3 weeks, you can calculate this using the following steps:

17 3/4 inches + 3 * 8 7/12 inches = 71/4 + 3 * 103/12 = 213/12 + 309/12 = 522/12 = 87/2 = 43 1/2 inches

The correct result would be 43 1/2 inches.

17 3/4 inches + 3 * 8 7/12 inches = 71/4 + 3 * 103/12 = 213/12 + 309/12 = 522/12 = 87/2 = 43 1/2 inches

The correct result would be 43 1/2 inches.

Let

x--------> the number of weeks

y--------> the height of a pile of newspapers in inches

we know that

To find the height after weeks

Let

and substitute in the equation

therefore

__the answer is__

**the height, in inches, of the pile after weeks is **

Alison can make 4. Because 1/2 of 8/1 = 4 if you cross out 2 and 8 so it would be 1/1 of 4/1

The distance is the same(50 meters). So we will operate only with numbers 28.38 and 27.33.

The difference is 28.38-27.33=1.05

So the percent of change is (1.05/28.38)*100%≈3.7%

The answer is 3.7%

The difference is 28.38-27.33=1.05

So the percent of change is (1.05/28.38)*100%≈3.7%

The answer is 3.7%

The answer is 101/1000

Happy to help