A full 1500 liter water tank springs leaks and is losing 2 liters per minutes

Answers

Answer 1
Answer: 150 minutes is how long the tanks been leaking
Answer 2
Answer:

Answer:

I guess you have to know when it will be empty

2L                  1500L

1min               (1500*1)/2=750min=12h30min

in 12h30min the tank will be empty

Step-by-step explanation:


Related Questions

Jenny has 50 square tiles she arranges the tiles into a rectangular array of 4 rows how many tiles will be left over
Compact and oversized tires are produced on two different machines. The table shows the number of each type of tire produced, y, depending on the number of hours, x, the machines work.
Find the solution of the system of equations . - 5x + 9y = 11 x - 3y = - 7how do i solve this
Sin 64degrees=cos x what is the value of x?
Show the tens fact you used. Write the difference.16-9=10-___=_____

Write the related series for the finite sequence 1.5, 2.7, 3.9, . . ., 8.7? Then find the sum.

Answers

Subtract each terms.

2.7 - 1.5 = 1.2
3.9 - 2.7 = 1.2

From these, we can see that they add 1.2 each time. 8.7 is the last number, so each numbers in the sequence is.

1.5, 2.7, 3.9, 5.1, 6.3, 7.5, 8.7

Add all of these numbers together.

1.5 + 2.7 + 3.9 + 5.1 + 6.3 + 7.5 + 8.7 = 35.7

35.7 is your answer

hope this helps

Answer:35.7

Step-by-step explanation: subtract the numbers

If 10 students each own 10 pencils, which expression matches how many in total pencils they?

Answers

10×10=100

there is 100 pencils in total

Two cities are 3450 miles apart. A plane leaves one of​ them, traveling towards the other at an average speed of 310 miles per hour. At the same time a plane leaves the​ other, traveling towards the​ first, at an average speed of 380 miles per hour. How long will it take them to​ meet?

Answers

Answer:

5 hours.

Step-by-step explanation:

let they meet after t hours.

310t+380t=3450

690t=3450

69t=345

t=345/69=5

The ratio of the number of long term parking spaces to the number of short term parking spaces in Farmington Airport is 5 to 7. The ratio of the number of short term parking spaces to the number of parking spaces in the cell phone parking is 8 to 9. There is the total of 3180 parking spaces at the airport. How many parking spaces in the cell phone parking are there?

Answers

Answer:

1,260

Step-by-step explanation:

Let's name

LT = number of long term parking spaces

ST = number of short term parking spaces

CP = the number of parking spaces in the cell phone parking

We have

LT/ST = 5/7

ST/CP = 8/9  or CP/ST = 9/8

LT + ST + CP = 3180

Dividing the last equation by ST we get

LT/ST + 1 + CP/ST = 3180/ST

replacing  

5/7 + 1 + 9/8 = 3180/ST

Solving for ST we obtain ST = 1,120.

Replacing in the second equation, we get CP/1,120 = 9/8,

hence CP = 1,260

Please solve this equation​

Answers

Answer:

x = 115° , y = 140° , z = 40°

Step-by-step explanation:

40° , x and 25° lie on a straight line and sum to 180° , that is

x + 40° + 25° = 180°

x + 65° = 180° ( subtract 65° from both sides )

x = 115°

z and 40° are vertically opposite angles and are congruent , then

z = 40°

y and z lie on a straight line and sum to 180° , that is

y + 40° = 180° ( subtract 40° from both sides )

y = 140°

Please help me. Test tomorrow

Answers

Step-by-step explanation:

Hope I made them right cause I dont know what grade are you and dont know other lessons before this exercise!Hope I am right! :)