b. If the box is to be made out of wood that costs $4 per square foot, which of your designs would be less expensive to produce? Explain.

Answer:
First: You should know the formulas for volume and surface area of a rectangular prism.

Now, if our volume is 24 ft³, then the 3 dimensions of the box must multiply to make 24. We want to make two designs, so let's think of some possible dimensions.

Let's say...2 × 2 × 6 and 2 × 3 × 4.

You should be able to sketch boxes and label the sides. Just draw two rectangles and draw lines between all of the points. (see attached for reference)

Now all we have to do is find the surface area. Plug in our width, length, and height and solve.

__First box__

SA = 2wl + 2wh + 2hl

SA = 2×2×2 + 2×2×6 + 2×2×6

SA = 8 + 24 + 24

SA = 56

__Second box__

SA = 2wl + 2wh + 2hl

SA = 2×2×3 + 2×2×4 + 2×3×4

SA = 12 + 16 + 24

SA = 52

At $4 / ft²...

56 ft² = $224

52 ft² = $208

The second box is less expensive to produce because it has less surface area and therefore less wood needed to build the sides of the box.

Now, if our volume is 24 ft³, then the 3 dimensions of the box must multiply to make 24. We want to make two designs, so let's think of some possible dimensions.

Let's say...2 × 2 × 6 and 2 × 3 × 4.

You should be able to sketch boxes and label the sides. Just draw two rectangles and draw lines between all of the points. (see attached for reference)

Now all we have to do is find the surface area. Plug in our width, length, and height and solve.

SA = 2wl + 2wh + 2hl

SA = 2×2×2 + 2×2×6 + 2×2×6

SA = 8 + 24 + 24

SA = 56

SA = 2wl + 2wh + 2hl

SA = 2×2×3 + 2×2×4 + 2×3×4

SA = 12 + 16 + 24

SA = 52

At $4 / ft²...

56 ft² = $224

52 ft² = $208

The second box is less expensive to produce because it has less surface area and therefore less wood needed to build the sides of the box.

Raven loved her new book. She read for 1.25 hours on friday. On saturday she read for 1.75 hours. Then on sunday she read less than she did on saturday more than she did on friday. what could the possible amount of time she read on sunday be? What day did raven read the longest? Explain your thinking on the lines below.

39 is 150% of what number plz show work

Explain when you know you need to rename a mixed Number to subtract.

A rectangular prism is 4 units by 2 1/2 units by 1 1/2 units. How many cubes with a side length of 1/2 unit will completely fill the prism ?

What is the simple interest on $40,000 for 10 years at 12%?

39 is 150% of what number plz show work

Explain when you know you need to rename a mixed Number to subtract.

A rectangular prism is 4 units by 2 1/2 units by 1 1/2 units. How many cubes with a side length of 1/2 unit will completely fill the prism ?

What is the simple interest on $40,000 for 10 years at 12%?

40÷5= 8 You have to see how many time 5 can go into 40

1. see how many times 5 goes into 4 none so the first number is 0

2. then you see how many time 5 can go into 0 o times

3. so you have to see how many time you can count 5 into 40

(count by 5's) 5,10,15,20,25,30,35,40 that should be 8 times total!

1. see how many times 5 goes into 4 none so the first number is 0

2. then you see how many time 5 can go into 0 o times

3. so you have to see how many time you can count 5 into 40

(count by 5's) 5,10,15,20,25,30,35,40 that should be 8 times total!

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

Part A you would divide the bar diagram into ten squares then go 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,. part b there will be 20 dollars in the account

Probability(both marbles are red) = 5/12 * 4/11 = 20/132

= 5/33 Answer

Volume of a rectangular prism:

V = lwh

V = (52)(26)(1)

V = 1352 cubic feet

1 cubic foot = 100 pounds

100 * 1352 = 135,200

Sand A = 60 pounds for $5

135,200 / 60 = 2253.33

2253.33 * 5 = $11,266.65

V = lwh

V = (52)(26)(1)

V = 1352 cubic feet

1 cubic foot = 100 pounds

100 * 1352 = 135,200

Sand A = 60 pounds for $5

135,200 / 60 = 2253.33

2253.33 * 5 = $11,266.65

A:7 1/5

B:18/25

C:7/200

D:9/25

The best thing to do is to simply the fraction and you can do this by dividing it by 2.

72/2= 36

it then becomes 36/50

You can then divide again

36/2= 18

It then becomes 18/25

Therefore, your answer is B

Hope this helps :)

72/2= 36

it then becomes 36/50

You can then divide again

36/2= 18

It then becomes 18/25

Therefore, your answer is B

Hope this helps :)

18/25 is your answer sir/miss

584/8=73

Therefore it costs $73 a night to stay

Therefore it costs $73 a night to stay

67..888889999 lol lololollo