Small dot placed between ones and tenths

Answers

Answer 1
Answer: That's the "decimal point".
Answer 2
Answer: That's a decimal point 

Related Questions

If have the same numerator but different denominators which one is greater
What are equivalent fractions for one fourth
Please help with this one and only question
What is 5 1/2 divided by 3/4?HELP please I need immediately!!
What is the median of the sample

In her first design for water rush Ms Luca used 4 same-size rectangular bins to hold sand. Each bin had a volume of 180 cubic yards. Then ms Luca changed her design to use 2 new same-size rectangular bins. The total volume of the 2 new bins. The volume of the 2 new bins is equivalent to the total volume of the 4 original bins. What is the length of each of the new bins. Show your work.

Answers

Hello


Ms Luca has 4 bins which each has 180 cubic yards so 4×180= 720

Now she has a new design which has 2 bins which carry THE SAME amount so...

720÷2= 360

answer is 360

Answer:

The question is asking for the length. The height is given as 6 and the width is given as 5. The length is unknown

To find the length use formula lxwxh=volume

We know the volume of each bin to be 360 so we plug into the formula

lx5x6=360 (multiply)

lx30=360 (divide both sides by 30 to isolate the unknown, which is the length).

360/30= 12

l=12

The length is equal to 12

The answer is 12.

Step-by-step explanation:

Write this number in word form. 284,028

Answers

Two hundred eighty-four thousand, twenty-eight.

Which two values of x are roots of the polynomial below?
x² + 3x - 5

Answers

Answer:

plug Plug in a=1, b=3, c=-5

x =[ -3 ±√( +9 -4*1*(-5) )  ]/ 2

x =  -3 ±√29  / 2... I hope this is the answer

Step-by-step explanation:

There are 150 trees in the park. Mark noticed that 120 of them are maple trees. What percent of the trees are maple?

Answers

maple/total * 100 = percentage
120/150 * 100=80
80% of the trees are maple
80%. 120/150. divide 120 by 150 to get .8. .8 also is 80%

Emily's meal costs $32.75 and Darren's meal costs $39.88. Emily treats Darren by paying for both meals and leave a 14% tip. find the total cost

Answers

The best thing to do is to find the cost of the two meals then find the tip. $32.75+$39.88= $72.63
You've then got to find the 14% tip, you can either do this by finding 1% and then multiplying by 14. Or, you can divide the total answer by 100, and mutiply by 14.
$72.63/100= $0.73 (rounded) and then multiply this by 14, gives you $10.22
You've then got to add $72.63 to $10.22, and this gives you $82.85
Therefore, the total cost of the meal is $82.85
Hope this helps :) 

Which table represents a nonlinear function?

Answers

Answer:

The table that represents the nonlinear function is the one where the x-values are -7, -5 and 0 and the y-values are -3, 0 and 3.

Step-by-step explanation:

In order for a table to represent a linear function, there needs to be a consistent change in y-values divided by the change in x-values.  For example, for any two points on the table when we subtract two y-values and divide by the number we get when we subtract two x-values, this change should be represented throughout the table.  So, in the case of the other three tables, when we choose two points from the table, such as (-5, 7) and (-2,6) and put them into an equation (y2-y1/x2-x1) or (6-7)/(-2-(-5)) we would get a change of -1/3.  However, when we apply this concept to the table where x-values are -7,-5, and 0, we see that the change is not consistent between points, so the function must be nonlinear.