The factors of m2 + 12m + 35 are

Answers

Answer 1
Answer: You need to find 2 numbers x and y that solve the equations:

x * y = 35

x + y = 12

it looks like x = 5 and y = 7 will work
Answer 2
Answer: Please express exponentiation with the " ^ " symbol:

m^2 + 12m + 35

To factor this, look at the constant term and list possible pairs of factors:
1, 35
5, 7

Note that 5 + 7 = 12, which matches your middle term (12m).

5 and 7 are roots (not factors) of 
m^2 + 12m + 35.  The corresponding factors are then (m+5) and (m+7).  If you multiply these two factors together, the final result will be m^2 + 12m + 35.


Related Questions

31 pizzas between 8 teams. How many pizzas does each team get?
Z = 19i + 14 what is the imaginary part​
What is the w 4w+3w=63
Troy and Lisa were shopping for school supplies. Each purchased different quantities of the same notebook and thumb drive. Troy bought five notebooks and five thumb drives for $110. Lisa bought three notebooks and five thumb drives for $102. Find the cost of each notebook and each thumb drive.
50 testers can complete 25 test cases in 10 days. All testers are equally productive. A project has 25 testers and 50 test cases. How much time will they take to complete?

Place parentheses in the expression so that it equals the given value 12 = 2 X 23; value: 120

Answers

No the value answer is 48

Jessie made 3/4 of a quat of hot chocolate.Each mug holds 3/8 of a quat.How many mugs will Jessie be able to fill?

Answers

Answer:

2

Step-by-step explanation:

You have to divide 3/4 by 3/8

3/4 ÷ 3/8 = 24/12

24/12 = 2

Answer:

2

Step-by-step explanation:

You have to divide 3/4 by 3/8

3/4 ÷ 3/8 = 24/12

24/12 =

Kendra makes $8 per hour mowing lawns in the summer. Gas for the mowercosts $16 and will last all summer. How many hours must she mow to earn at
least $200?

Answers

Answer:

27 hours

Step-by-step explanation:

So t is going to represent time. $8t is equivalent to how much she makes for t amount of time. Being she is already down $16 for the gas, we have to take that into consideration that she must earn that back. Set up:

$8t - $16 = $200

Add like terms to get:

$8t = $216

Now solve for t by dividing both sides by $8.

t = 27 hours

Chili recipe makes enough for 4 servings. The recipe calls for 5 tomatoes. You plan on making enough chili for 10 servings. How many tomatoes will you use?​

Answers

Answer:There are 4 servings and if there is So we use 19 tomatoes

Step by Step explanation:U have to do addition i think cause we have just 5 tomatoes and i plan to make enought chili for 10 serving

Four family members compared their ages. Terell is 3 years younger than Danny. Danny is 1 year younger than Pablo. Pablo's age is 1/3 Shaniqua's age. How old is Terell if Shaniqua is 36 years old?The picture below is wrong so don't say this you little l=UCK.

Answers

Answer:

8 years

Step-by-step explanation:

Shaniquas age is given as 36. This age is going to help us to find the rest.

Pablo is said to 1/3 of Shaniquas age

= 1/3 of 36 = 36/3 = 12

Pablo is 12

Danny is younger than pablo by 1

12 - 1 = 11

Danny is 11

Terrell is younger than danny by 3

11-3 = 8

Terrell is 8 years old

Answer:

I think ur profile pic is cute

Step-by-step explanation:

In -5⁴ which is the base?a. 5. b. -4. c. -5. d. 4





Pick a answer please and i need answer right now help me ​

Answers

Answer:

c:-5

Step-by-step explanation:

plz mark me as brainlist

Answer:

5 is the base (sorry my answer has to be a bit longer)