Answer:
120 it is 120 it is 120

Answer:

123 rounded to the nearest ten is 120

123 rounded to the nearest ten is 120

Evaluate the expression by using the given values of the variables. y ÷ 4 • 3 – 6 ÷ x + 8 where x = 3 and y = 24A.8B.12C.–8D.24

Find 1 plus +2 plus +3 plus +4 plus +... plus + 50 50, the sum of the first 50 50 natural numbers.

My decimal is seven-tenths greater than 46%

The ratio of X and 2 is not greater than 14

Y=2x+4y=x=6i need help solving the system of equations

Find 1 plus +2 plus +3 plus +4 plus +... plus + 50 50, the sum of the first 50 50 natural numbers.

My decimal is seven-tenths greater than 46%

The ratio of X and 2 is not greater than 14

Y=2x+4y=x=6i need help solving the system of equations

He is using a right angle and an obtuse angle

2×3=6

the answer is 2 and 3

the answer is 2 and 3

You would use the factor tree

Can you retype this? It's kind of hard to understand what you are saying

-4000 minus -999999 other numbers

Understand that positive and negative numbers are used together to describe quantities having opposite directions or values (e.g., temperature above/below zero, elevation above/below sea level, credits/debits, positive/negative electric charge); use positive and negative numbers to represent quantities in real-world contexts, explaining the meaning of 0 in each situation.

9 bottles of water can **buy** when **cost** of each bottle is $4. So, 36 bottles of water for $4 is better option.

Given that, Target sells 24 bottles of water for $3, and 36 bottles of water for $4.

The **unitary method **is a technique for solving a problem by first finding the **value** of a single unit, and then finding the necessary value by multiplying the **single unit value**.

Now, **number** of bottles of water = 24 ÷ 3 = 8

36 bottles of water for $4

Here, the **number** of bottles of water = 36 ÷ 4 =9

Therefore, 9 bottles of water can **buy** when **cost** of each bottle is $4. So, 36 bottles of water for $4 is better option.

To learn more about the **unitary method **visit:

brainly.com/question/22056199.

#SPJ5

The better buy would be the 36 bottles of water for 4$ because it would be 9 bottles per dollar other than the 24 which is 8 bottles per every dollar. Hope it helps!

B. A markdown has no limit, but a markup is limited to 100% or less.

C. A markup has no limit, but a markdown is limited to 100% or less.

D. Markdowns and markups are limited to 100% or less.

the answer is C.

C. A markup has no limit, but a markdown is limited to 100% or less.

C. A markup has no limit, but a markdown is limited to 100% or less.