Answer:
The second elevator.

20-5(3)+12=17>10=6+7(2)-10

20-5(3)+12=17>10=6+7(2)-10

Answer:

The second elevator ends up higher

What is the square root of 8x-32

Halfway through a bus route, 23 students have been dropped off and 48 students remain on the bus. Write an equation to determine whether there are 61 or 71 students on the bus at the begginning of the route.

Tom drank 1 1/4 quarts of water and his sister Jane drank 1.75 quarts of water. Write the amount that Jane drank using afraction. Who drank more water?(Doesn’t have choices)

In a line of students, Jenna is number 8.The teacher says that a rule for a number pattern is add 4. The first student inline says the first term, 7. What number should Jenna say?

In 9 minutes, an athlete can run 2 kilometers. Express the athlete's average speed in meters per second. Round to the nearest tenth.

Halfway through a bus route, 23 students have been dropped off and 48 students remain on the bus. Write an equation to determine whether there are 61 or 71 students on the bus at the begginning of the route.

Tom drank 1 1/4 quarts of water and his sister Jane drank 1.75 quarts of water. Write the amount that Jane drank using afraction. Who drank more water?(Doesn’t have choices)

In a line of students, Jenna is number 8.The teacher says that a rule for a number pattern is add 4. The first student inline says the first term, 7. What number should Jenna say?

In 9 minutes, an athlete can run 2 kilometers. Express the athlete's average speed in meters per second. Round to the nearest tenth.

perpendicular slope: 1/3

y + 4 = 1/3(x - 2)

y + 4 = 1/3x - 2/3

y + 12/3 = 1/3x - 2/3

y = 1/3x - 14/3

y + 4 = 1/3(x - 2)

y + 4 = 1/3x - 2/3

y + 12/3 = 1/3x - 2/3

y = 1/3x - 14/3

The answer is y = -2/3x + 4

5 times 6.2 is your answer!!!:)

15.5 times 2 is another answer

The place value of the 3 is that the 3 is in the tenths place.

**Answer:**

3 in the tens place

Dependent variable

Ordered pairs

Like terms

Extra weight for some but not all produces a weighted average.

11.25ft

10+10=20

4.5+4.5=9

5=2.25

9+2.25=11.25

10+10=20

4.5+4.5=9

5=2.25

9+2.25=11.25

First we have to find the unit rate. We have to divide 4.5 by 10 which equals 0.45. So a 1 foot object casts a 0.45 foot shadow. Now we have to multiply 0.45 by 25 to find how feet a 25 foot object casts. 0.45*25 equals 11.25. So therefore a 25 foot object in this case will cast a 11.25 foot shadow