A 14.5-gallon gasoline tank is 34 full. How many gallons will it take to fill the tank? Write your answer as a mixed number.

Answers

Answer 1
Answer: Answer=10 7/8  

  3       x
___=____
  4     14.5

cross multiply
4x=43.5
divide both sides by 4
x=10.875
x=10 7/8
Answer 2
Answer:

Answer:

THAT AINT RIGHT

Step-by-step explanation:

I have it n big ideas and it said that that was wrong


Related Questions

What is the Greatest common factor of 140 and 4
A store sold a case of scented candles for $17.85 that had been marked up 110%. What is the original price?
In one week, the number of bowls a potter made was 6 times the number of plates. He made 90 bowls durig the week. Write an equation that could be used to find the number of plates p that the potter made.
Determine the quotient of 3/5 and 2/3
Danielle wants to purchase some clothes. He has $75. He buys one leather jacket for $39 and 3 pairs of socks. Each pair of socks cost the same price. Determine the price of one pair of socks.

Please please help 1-5

Answers

Answer:

1. 12 bags for total cost of 119.88

2. Yes. You'll make $180.12 for your labor.

3. Other tools, transportation, weather delay etc.

4. $28.02

5. Yes

Step-by-step explanation:

Begin by finding the area of the field. The field is a rectangle and measures 360 by 160. The area is A = l*w = 360*160 = 57,600 square feet. One bag of fertilizer will cover 5000 square feet. Divide 57,600 by 5000 to find the number of bags needed. You'll need 11.52 bags or rounded 12 bags.

Since each bag costs $9.99, multiply 12 by $9.99 to get the total cost for the fertilizer. The cost is $119.88. If the athletic department pays you $300. You'll make 300 - 119.88 = 180.12 for your labor. This is a good profit.

If you have to purchase another tool for $40, then the cost increases to 159.88. This decreases your profit to 180.12 - 40 = 140.12. Divide your profit 140.12 by the 5 hours you work to find how much you earn per hour. You earn $28.02 per hour.

Yes, I would take the job, since $28.02 is well above minimum wage.

Which of the images above represents a proof of the Pythagorean Theorem? Explain your choice, and than explain how the figure proves the Pythagorean Theorem.

Answers

The triangle inside the three squares shows the proof of the Pythagorean Theorem

Area of one triangle is 25 sq units, so one side  = 5

Area of second triangle is 144 sq units, so the side  = 12

Area of third triangle is 169sq units, so one side  = 13

Therefore three side of the triangle are, 5, 12 and 13

proof of the Pythagorean Theorem

Base = 12

Height = 5

Hypotenuse = 13

5^2 + 12^2  = 25 +169 =13^2

The Pythagorean Theorem states that in a right triangle, the square of the hypotenuse is equal to the sum of the squares of the other two sides.

In the triangle inside the three squares, the hypotenuse is the longest side, which is 13 units long.

The other two sides are 5 units and 12 units long.

We can see that the square with side length 13 has an area of 169 square units.

The square with side length 5 has an area of 25 square units, and the square with side length 12 has an area of 144 square units.

The sum of the areas of the two smaller squares is 25 + 144 = 169 square units.

This is equal to the area of the square with side length 13, which is the hypotenuse of the triangle.

Therefore, the Pythagorean Theorem is proved.

Here is a diagram of the proof:

right triangle inside three squares. The hypotenuse of the triangle is the side of the largest square. The other two sides of the triangle are the sides of the two smaller squares.

The hypotenuse of the triangle is the side of the largest square. The other two sides of the triangle are the sides of the two smaller squares.

Learn more about Pythagorean Theorem here:

brainly.com/question/231802

#SPJ3

marc bought a new video game for $50. After beating the game he sold.it for 20% less than the orginal price. How much did he sell the game for?

Answers

the answer would be $40.
100-20 = 80
50$*80 = 4000
4000 divided by 100 = 40$

hope this helps!

Simplify the expression by combining like terms: -17+a-23b+24a-10

Answers

Answer:

25a-23b-27

Step-by-step explanation:

-17+a-23b+24a-10

-17-10+25a-23b

-27+25a-23b

Define perpendicular bisector as much as you can plus give example about them

Answers

A perpendicular bisector of a line segment is a line segment perpendicular to and passing through the midpoint of (the figure below). The perpendicular bisector of a line segment can be constructed using a compass by drawing circles centered at and with radius and connecting their two intersections.

What is 1 1/8 in simplest form

Answers

It is in the simplest form you can't divide anything by one really
11/8 is just  like 11 divide by 8 so it would be 1 and 3/8