What is the value of 62 tens

Answers

Answer 1
Answer: 62 tens is equal to 620, so 62x10=620. Lets split the equation up, 60 x 10 = 600 , 2 x 10 = 20 , so now add 600 and 20, 600 + 20 = 620

Hopefully this helped you.
Answer 2
Answer: The value of 62 tens would be just like multiplying 62 by 10 so 62x10=620
Your answer is 620.

Hope this Helps

Related Questions

Divide (6x3+3x−5)3 by 3x3+2.What is the leading coefficient of the remainder?Enter your answer as an integer, like this: 42
How Can I Solve This Question? Please Help
Evan’s family drove to a theme park for vacation. Assume they drove the same speed throughout the trip. The first day, they drove 300 miles in 6 hours. The second day, they drove 250 miles in 5 hours. The third day, they arrived at the park by driving ________ miles in 3 hours.A. 30 B. 125C.150D.100
A peregrine falcon can fly 332 kilometers per hour. How many meters per hour can the falcon fly?
Find the leg of each isosceles right triangle when the hypotenuse is given the measure 12 cm

Is 3 to the 100th power divided by 3 to the 99th power greater than, less than, or equal to 3?

Answers

(3^(100) )/(3^(99) )? 3

whenever you divide 2 numbers that are the same and they both have exponent, you basically subract the 2 exponents from each other.

( 3^(100))/( 3^(99)) = 3^(100-99) = 3^(1) =3


 the answer is ( 3^(100))/( 3^(99))=3
I dont think I would know that one. Lol It did not make much sense.

PLEASE HELP I WILL AWARD BRANLIEST - 4 kitchen assistants can prepare 10kg of vegetables in 45 minutes. How long would it take 15 assistants to prepare the same amount?

Answers

Answer:

12 minutes

Step-by-step explanation:

We need to find the total amount of work time to do the job

4 * 45 = 180 work minutes

We now get 15 assistants, so take the work time and divide by the assistants

180 / 15 =12

They will need 12 minutes

Answer:

hi your answer is in the image

Solve the equation 2/5x - 1 = 9. Complete the solution and check your solution.

Answers

2/5x - 1 = 9
+1 +1
10
—— ——
2/5 2/5

x = 50

The length of a ribbon is 3/4 meter.Sun Yi needs pieces measuring 1/3 meter for an art project.what is the greatest number of pieces measuring 1/3 meter that can be cut from the ribbon? How much ribbon will be left after Sun Yi cuts the ribbon? Explain your reasoning

Answers

The correct answer is:

2 pieces, with 1/12 m left over.

Explanation:

To find the number of 1/3 meter pieces she can cut from a 3/4 meter ribbon, we divide:

3/4÷1/3

To divide fractions, flip the second one and multiply:

3/4×3/1

To multiply fractions, multiply straight across:

(3*3)/(4*1) = 9/4

4 will go into 9 two times with 1 left over, so this simplifies to 2 1/4; this means she can cut 2 pieces this length.

2 pieces that are 1/3 meter long is a total of 2(1/3) = 2/3 m. To find out how much is left, subtract:

3/4 - 2/3

Common denominator is 12:

3/4 = 9/12 and 2/3 = 8/12

9/12 - 8/12 = 1/12

There is 1/12 of a meter left.

Answer:

She can make maximum 2 pieces

Amount left = (1)/(12) m

Explanation:

1- getting the maximum number of pieces:

We know that the total length is (3)/(4) m and that each piece would measure (1)/(3)

To get the number of pieces, we would simply divide the total length by the length of each piece as follows:

number of pieces = (3)/(4) / (1)/(3) = (3)/(4) * (3)/(1) = (9)/(4) = 2.25 pieces

We will need to round down to get the maximum number of pieces.

This means that the maximum number of pieces that she can cut is 2 pieces

2- getting the leftover:

We calculated that she can make two pieces each of length (1)/(3) m

This means that:

total length of two pieces = 2 * (1)/(3) = (2)/(3) m

We know that the total length is (3)/(4) m

This means that:

leftover = (3)/(4) - (2)/(3) = (1)/(12) m

Hope this helps :)

What is the perimeter of ^PQR with vertices P(-2,9) Q(7,-3) and R(-2,-3) in the coordinate plane?

Answers

The perimeter of the given triangle in the coordinate plane is 36 units.

Given:

The triangle PQR with vertices P(-2,9) Q(7,-3) and R(-2,-3) in the coordinate plane.

To find:

The perimeter of the triangle.

Solution:

The distance formula to find the distance between two points (x_1,y_1) and

(x_2,y_2):

d=\sqr{(x_2-x_1)^2+(y_2-y_1)^2}

The distance between point  P(-2,9) and Q(7,-3)

PQ=√((7-(-2))^2+((-3)-9)^2)\n\nPQ=√((9)^2+(-12)^2)\n\nPQ=15 units

The distance between point Q(7,-3) and R(-2,-3)

QR=√(((-2)-7)^2+((-3)-(-3))^2)\n\nQR=√((-9)^2+(0)^2)\n\nQR=9units

The distance between point R(-2,-3) and  P(-2,9)

RP =√(((-2)-(-2))^2+(9-(-3))^2)\n\nRP =√((0)^2+(12)^2)\n\nRP =12units

The perimeter of the triangle will be given by"

P= PQ+QR+RP\n\n=15 units+9 units+12 units = 36 units

The perimeter of the given triangle in the coordinate plane is 36 units.

Learn more about the distance formula here:

brainly.com/question/12674171?referrer=searchResults

brainly.com/question/12662141?referrer=searchResults

Using the distance formula we can determine the perimeter of PQR.

Distance formula: d=√(x-x1)^2+(y-y1)^2
distance of PR: √(-2+2)^2+(9+3)^2= 12
distance of QR: √(7+2)^2+(-3+3)^2=9
distance of PQ: √(7+2)^2+(-3-9)^2= 15

Perimeter: 12+9+15=36

Simplify the complex fraction. Please show all work!

Answers

Answer:

3(u^2 +u-3)

-------------------

u(u-3)^2

Step-by-step explanation:

u         1

---- + -------

u-3      u

-------------------------

    u-3

  ----------

    3

Get a common denominator for the numerator

u *u         1(u-3)

----      + -------

(u-3)u      u(u-3)

-------------------------

    u-3

  ----------

    3

u *u + (u-3)

-----------

(u-3)u      

-------------------------

    u-3

  ----------

    3

Now use copy dot flip

u *u + (u-3)        3

----------------- * -------------

(u-3)u                 u-3

3(u^2 +u-3)

-------------------

u(u-3)^2