A circle is divided into 6 equal parts. What is the angle measure of 1 part?

Answers

Answer 1
Answer: The angle measure of one part will be 60.

360/6 = 60 

That is because the circle it divided into 6 equal parts and the whole circle is 360.

Hope this helps :)

Related Questions

A city currently has 31,000 residents and is adding new residents steadily at the rate of 1200 per year. If the proportion of residents that remain after t years is given by S(t) = 1/(t + 1), what is the population of the city 7 years from now?
What is the determinant of an elementary row replacement matrix? An elementary n xn row replacement matrix is the same as the n x n identity matrix with__________ of the_____________replaced with some number k.This means this is the ___________and so its determinent is ___________.of its diagnol enteries. Thus, the determinant of an elementary row replacement matrix is______________.1. Exactly one,atleast one2. 1's or 0's3. Identity matrix,invertible matrix, triangular matrix or zero matrix.4. Product or sum5. A number
What statement best describes a trapezoid? *1 pointa. All sides are equal and opposite sides are parallelb. Exactly one pair of parallel linesc. Has 2 sets of parallel lines and four 90 degree anglesd. Has 2 equal sides and 3 acute angles
Find the value of x.I need help please!
Please help and i will brainliestttt

I’m slow , can i get help on this asap please ?

Answers

140°
Pentagons add up to 540° so if you add all the degrees you get 400° and if subtracted from 540° you get 140°

Kareem says that the ratio 4 : 1 is equivalent to the ratio 12 : 9 because 4 1 8 5 12 and 1 1 8 5 9. Is Kareem correct? Explain how you know.

Answers

4 : 1 and 12 : 9 are not equivalent

Kareem is wrong

Correct question:

Kareem says that the ratio 4:1 is equivalent to the ratio 12:9 because

4 + 8 = 12 and 1 + 8 = 9. Is Kareem correct? Explain how you know

4 : 1 is in its simplest form already

12 : 9

= 12/9

= 4/3

= 4 : 3

Therefore,

4 : 1 and 12 : 9 are not equivalent

Kareem is wrong based on his assumption that 4 + 8 = 12 and 1 + 8 = 9

brainly.com/question/17352744

\bf Step-by-step~explanation:

Kareem's statement: 4:1 is equal to 12:9. Let's see if this is correct.

\bf Step ~1:

We have to simplify the ratios. Since 4:1 is already simplified, we do not have to do anything with it. 12:9 could be simplified. To do so, we need to find the greatest common factor (GCF) of both numbers. The GCF of 12 and 9 is 3. Since 3 is the GCF for both numbers, we divide them by 3.

\bf 12 /3=4\n9/3=3

First number: 4

Second number: 3

Ratio: 4:3

\bf Step~2:

We compare the ratio 4:3 to 4:1. Since they have different values, they are not equivalent to each other.

\large\boxed{\bf Our~final~answer: ~Kareem~is~wrong.}

\bf {Explanation~in~Step~1}

Does the Associative property always,sometimes, or never hold for subtraction? explain your reasoning using examples and counterexamples

Answers

sometimes

example when it's true
-3+(4-1)=(-3+4)-1

when it's false
-3-(4-1)≠(-3-4)-1

Please help ASAP in math I have a picture

Answers

Answer:

x = 25

Step-by-step explanation:

Those 2 angles together form a straight line which is equal to 180°. So you can set up an equation:

3x + 18 = 93

-18 -18

3x = 75

Divide both sides by 3

x = 25

DeShawn earned $66,000 last year. If the first $30,000 is taxed at 9% and income above that is taxed at 15%, how much does DeShawn owe in tax?

Answers

The tax DeShawn has to pay is $8100

What is Tax?

Taxes are mandatory contributions levied on individuals or corporations by a government entity.

Given that, DeShawn earned $66,000 last year and the first $30,000 is taxed at 9% and income above that is taxed at 15%,

DeShawn will owe 9% tax on the first $30,000, which is $30,000×9% = $2,700.

The remaining $66,000 - $30,000 = $36,000 will be taxed at 15%.

So DeShawn will owe an additional $36,000 * 15% = $5,400 in tax.

In total, DeShawn will owe $2,700 + $5,400 = $8,100 in tax.

Hence, The tax DeShawn has to pay is $8100

For more references on taxes, click;

brainly.com/question/16423331

#SPJ2

Hello,

I hope you and your family are doing well!

DeShawn will owe 9% tax on the first $30,000, which is $30,000 * 9% = $2,700.

The remaining $66,000 - $30,000 = $36,000 will be taxed at 15%.

So DeShawn will owe an additional $36,000 * 15% = $5,400 in tax.

In total, DeShawn will owe $2,700 + $5,400 = 8,100 in tax.

Please consider giving this 5 stars and brainliest if you find this answer helpful.

Happy Holidays!

Choose the correct simplification of 9x^2(4x + 2x^2 − 1)

Answers

━━━━━━━☆☆━━━━━━━

▹ Answer

18x⁴ + 36x³ - 9x²

▹ Step-by-Step Explanation

9x²(4x + 2x² - 1)

36x³ + 18x⁴ - 9x²

18x⁴ + 36x³ - 9x²

Hope this helps!

CloutAnswers ❁

━━━━━━━☆☆━━━━━━━

Other Questions