Answer:
### What is number?

The **solution** is, the number is, x < 12

A** number** is a mathematical object used to count, measure, and label. The original examples are the natural numbers 1, 2, 3, 4, and so forth. **Numbers** can be represented in language with number words.

here, we have,

A number would be:- x

Less than is >

x < 12

Hence, the **number** is : x < 12

To learn more on **number** click:

#SPJ2

Answer:
A number would be:- x

Less than is >

x < 12

**Answer: x < 12**

Less than is >

x < 12

Simplify the expression 7y+6-1+12y

What is 8/8 equal to in a fraction

$43 dinner; 18% gratuity

Math question please help me!

3. jamal found the mean hourly wage of employees at his company using the data in the table. In a report he stated, “The typical salary at the company is about $23.00 per hour”. How is this graph misleading? 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 60.00 65.00 75.00 75.00 75.00 A. The mean is not a good measure of the salaries because five employees have salaries far above fifteen employees’ salaries. B. The mean of the data is not about $23.00. C. Jamal should always use the highest wage D. His statement is not misleading 4. which display is best to determine the relationship between the number of hours worked and the amount of money paid. A. histogram with intervals of 5 B. histogram with intervals of 3 C. line plot D. line graph

What is 8/8 equal to in a fraction

$43 dinner; 18% gratuity

Math question please help me!

3. jamal found the mean hourly wage of employees at his company using the data in the table. In a report he stated, “The typical salary at the company is about $23.00 per hour”. How is this graph misleading? 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50 60.00 65.00 75.00 75.00 75.00 A. The mean is not a good measure of the salaries because five employees have salaries far above fifteen employees’ salaries. B. The mean of the data is not about $23.00. C. Jamal should always use the highest wage D. His statement is not misleading 4. which display is best to determine the relationship between the number of hours worked and the amount of money paid. A. histogram with intervals of 5 B. histogram with intervals of 3 C. line plot D. line graph

The matrix equation AX=B, where A and B are numerical matrices and X is unknown matrix has a solution , where is inverse matrix of X.

1. We rewrite given system as matrix equation ;

2. Find by the rule . So, ×× and algebraic supplements are

. Then ;

3. Calculate ;

4. We obtain , from where x=3 and y=12.

1. We rewrite given system as matrix equation ;

2. Find by the rule . So, ×× and algebraic supplements are

. Then ;

3. Calculate ;

4. We obtain , from where x=3 and y=12.

Antonio goes faster

Antonio goes about 9.23 miles and hour

And Jared goes 9 miles an hour

Antonio goes about 9.23 miles and hour

And Jared goes 9 miles an hour

Divide the numerator and denominator by 21:

21 / 21 = 1

84 / 21 = 4

So 21/84 is equal to 1/4.

21 / 21 = 1

84 / 21 = 4

So 21/84 is equal to 1/4.

21/84

21 divided by 3 = 7

84 divided by 3 = 28

28 divided by 7 = 1/4

1/4 is your answer

21 divided by 3 = 7

84 divided by 3 = 28

28 divided by 7 = 1/4

1/4 is your answer

The other number is **38**

The answer is 38 because 83-45=38

**Answer: 1/3 has the greatest value. hope this helped!!**

**Step-by-step explanation:**

OK the question is asking what happens when you subtract (1.9+2.2) from 1.9x2.2 or more clearly 1.9x2.2-(1.9+2.2) which equals 4.18-4.1 or **.08**