# I have 1 hundreds, 4 ones, 2 tens, and 1 tenths. What number am I?

Answer: You are the number 124.1
Answer: 124.1 is the number you want

## Related Questions

Harriet has 3/4 tank of gas left in her car. if she needs 1/4 tank to go to her friends house and another 1/4 tank to get back home,does she have enough gas? explain your answer

Harriet has enoughgas to make the trip to her friend's house and back without needing to refuel her car.

### What is Fraction?

A fraction represents a part of a whole.

Given that Harriet has 3/4 tank of gas left in her car.

She needs 1/4 tank to go to her friends house and another 1/4 tank to get back home.

We need to check whether she has enough gas for her trip.

Since Harriet has 3/4 of a tank of gas left, she has 1/4 of a tank already used.

She needs another 1/4 of a tank to go to her friend's house and another 1/4 of a tank to get back home.

Altogether, she needs 1/4 + 1/4 = 1/2 of a tank for the round trip.

Hence, Harriet has enoughgas to make the trip to her friend's house and back without needing to refuel her car.

brainly.com/question/10354322

#SPJ5

Ok so if you add the two 1/4's you will find how much gas she needs total to complete the trip. So do 1/4 + 1/4 and get 1/2. Next you can see that 3/4 is larger than 1/2, so she has enough gas.
Hope that helps!

How many meters are in a foot

The answer would be: 1 Foot= 0.3 meters.
1 foot =  0.3048 meters

Find k if (x-3) is a factor of .

k can be (-1/3) or (2/3).
since (x-3) is a factor. if you put x=3 in the equation, it must be equal to zero. So the equation becomes (9k2 - 3k -2 = 0). if you solve this you will get k=(-1/3) and k=(2/3). You can substitute this k in the original equation and check, (x-3) is a factor.

Solve for z in the problem below:4/5 = z/20

A.z = 16

B. z = 80

C. z = 13

D. z = 5

A. z = 16

Step-by-step explanation:

Multiply both sides by 20 isolate the variable z.

Multiplying by 20 will give us 16.

Therefore, z is equal to 16.

A

Step-by-step explanation:

Given

=

Multiply both sides by 20 to clear the fractions

16 = z → A

ASAP!!!!!!!!!!!! (look at pic)

Can u show the example cause I remember learning this but I forgot how to do it
15x-6=10.5x+3 I think this should be correct

The fuel tank in Mr. Swenson’s car holds 16.5 gallons of fuel.The car consumes 1 gallon of fuel for each 24.3 miles driven.
Mr. Swenson started a trip of 250 miles with a full tank of fuel.
Abouthow much fuel remained at the end of the trip?

Given:
Fuel tank : 16.5 gallons of fuel
1 gallon = 24.3 miles
250 miles traveled

250 miles / 24.3 miles = 10.29
10.29 * 1 gallon = 10.29 gallons

16.5 gallons - 10.29 gallons = 6.21 gallons of fuel remaining.

16.5 gallons * 24.3 miles = 400.95 miles
400.95 miles - 250 miles = 150.95 miles
150.95 miles / 24.3 miles = 6.21 gallons of fuel remaining